“Ukde” fotoğraf standı Konak Kültürevi’nde

EliteDizqn

Active member
Fotoğraf sanatkarı Özge Tezgör’ün birinci şahsi fotoğraf standı olan “Ukde”, Konak Kültürevi’nde izlenime açıldı. Kanvas üzerine akrilik ve ahşap çalışmaların yer aldığı stant, 19 Ocak tarihine kadar izlenime açık kalacak.

Farklı sanat disiplinlerinde üretim yapan sanatkarların yapıtlarını, sanatseverlerle buluşturan Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, bir daha epey özel bir standa konut sahipliği yapıyor. Fotoğraf sanatkarı Özge Tezgör’ün birinci şahsi fotoğraf standı “Ukde”, Konak Kültürevi’nde izlenime açıldı. Stant açılışına, Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet ile evvelki devir Nilüfer Belediye Lideri ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Lider Adayı Mustafa Bozbey de katıldı. Özge Tezgör’ü başarılı çalışmaları için kutlayan Lider Turgay Fazilet ile Mustafa Bozbey, sergiyi gezerek yapıtları yakından inceledi.

Birinci şahsi standını açmanın heyecanını yaşadığını lisana getiren Özge Tezgör, konut sahipliğinden dolayı Lider Turgay Erdem’e teşekkür etti. Stant isminin öyküsünü de paylaşan Tezgör, “Güzel sanatlarda okumak benim içimde bir ukde kaldı. Lakin artık benim bu hayalimi gerçekleştiren bir kızım var. Bu yüzden birinci şahsi standımın isminin de ‘Ukde’ olmasını istedim. Sanatın daha fazla kıymet gördüğü günler dilerim” diye konuştu.

Kanvas üzerine yaptığı akrilik çalışmalarında ahşap ayrıntılar da kullanan sanatkarın özgün yapıtları, izleyenlerin de beğenisini aldı. 2’si röprodüksiyon olmak üzere toplam 32 yapıtın yer aldığı stant,19 Ocak tarihine kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı