Seray Sever, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi

EliteDizqn

Active member
Eray Sünbül ile 2018 yılında nikah masasına oturan Seray Sever, bugün ikiz bebeklerini kucağına aldı. Sabah saatlerinde ameliyathaneye alınan Sever’in kızları sağlıklı bir biçimde dünyaya geldi.

SOFIA VE ALYA İSMİNİ VERDİ

Geçen haftalarda babasının vefatıyla yıkılan Seray Sever, bu güçlü süreci ailesiyle meskeninde geçirdi. Çocuklarını Muğla’daki bir çiftlik meskende büyütmek isteyen Sever, bugün Altunizade’deki özel bir hastanede anne oldu.

Son olarak dün akşam hastanede odasında paylaşım yapan Seray Sever, ikizlerine Sofia ve Alya ismini verdi.

“ÇOCUK YAPMAK İÇİN SEKİZ DENEME YAPTIK”

Doğumuna günler kala, iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine röportaj veren Seray Sever, 48 yaşında gebe kalmasıyla ilgili “48 yaşımda gebe kaldım. 49’da doğuracağım inşallah. Fakat bir anda gebe kalamadım olağan olarak. Eşimle tanıştığım gün çocuk istedim. Yani sekiz sene evvel. Dört yıldır evliyiz. Benim çocuk merakım vardı, o epey meraklı değildi… ‘Sen nasıl istersen’ diyordu. 2018’de evlendik ve çocuk konusuna giriştik. Ancak ne girişme… Sekiz deneme falan yaptık. Baktık olmuyor. Yumurta rezervlerim uygun, sorun yok fakat olmuyordu. Orada bedenim fazlaca yoruldu. Ve hormonlar insanın istikrarını fazlaca bozuyor” demişti.