Şahan Gökbakar’dan sel felaketi yaşayan bölgeye yardım

EliteDizqn

Active member
Türkiye 28 Temmuz’dan bugüne, sivil toplum örgütlerinin ve yurttaşların uğraşlarıyla orman yangınlarıyla çaba etmeye çalışırken; Şahan Gökbakar da toplumsal medya hesabından her gün canlı yayın yaparak yanan ormanlar için davette bulunmuştu.

Gökbakar, artık de Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketi daha sonrasında yardım için harekete geçti.

Instagram hesabından görüntü paylaşan Gökbakar, takipçilerine de bölgedeki belediyelerle irtibata geçerek yardım için gerekli gereçleri göndermeleri davetinde bulundu. Ünlü komedyen, ailesi ve şirketi ismine bölgeye bir kamyon yardım gerecini Cuma günü yola çıkartacağını söylemiş oldu.

“İÇME SUYU VE BESİNE GEREKSİNİMLERİ VARMIŞ”

Gökbakar kelamlarına şöyleki devam etti:

“Kastamonu ve Sinop’tan gelen haberler üzerine oradaki tanıdıklarımla konuştum. İçme suyu ve gıdayı acil olarak acil muhtaçlık listesinde belirtiyorlar. Onun haricinde bebek maması ve bezi, kıyafet ve selle gerekli ekipmanlar. Yağmurluk yağmur çizmeleri el feneri üzere şeylere gereksinim varmış. Tahliye edilenler yurtlara yerleştiriliyormuş. Oradakilerin muhtaçlıkları karşılanıyormuş.”

“Ben ailem ve şirketimiz ismine yarın bir kamyon dolusu su, bebek bezi, bebek maması, kıyafet ve konserve besinleri yarın (bugün) buradan yola çıkartacağım. Orada hayli sevdiğim bir dostum var. Onunla buluşturacağım ve kendisi dağıtımı organize edecek. Bu benim izleyeceğim yol. Siz de yardım etmek isteyenler Kastamonu ve Sinop belediyelerinden gerekli adresleri temin edebilirler.”

“ACINIZI PAYLAŞIYORUZ”

“Kastamonu, Bozkurt, Sinop gönlümüz sizinle. Acınızı paylaşıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bütün Türkiye’nin gönlü ve kalbi sizinle.”