Hoşluk bölümünün duayeni Kuşağım Güngen’in Yeni Teklisi “Şiirimin Dili” Çıktı

melegimsin

Member
Jenerasyonum Güngen Hoşluk Merkezi, Cosmones Medikal, Clines, Cosmex, Fibroderms ve Gelecek Jenerasyonum Derneği’nin kurucusu ünlü iş hanımı Jenerasyonum Güngen’in 4.teklisi “Şiirimin Dili”, Güngen’in oğlu Asil Orhan’ın doğum günü 19 Aralık’ta Youtube, Spotify ve dijital müzik marketlerindeki yerini aldı.
Bestesi Kemal Boran’a ilişkin olan müziğin düzenlemesini Dijital Meydan üstlendi. Klip ise, Uygur Akkaya yönetimenliğinde çekildi. Çekimler StudioCarbon’da yapıldı.
Jenerasyonum Güngen: “Şiirimin Lisanı ile 90’lı senelera damga vuran müziklerden birini Z nesline da sevdirmeyi amaçladık. Temmuz ayından beri ağır bir tempo ile çalışmaları sürdürüyoruz. Çağdaş altyapısı ile eğlenceli, insanı hareketlendiren bir müzik oldu.”
2020 yazında birinci defa Kara Liste müziği ile müzik kesimine dahil olan Jenerasyonum Güngen, çabucak sonrasında Anlayana müziğini çıkarmıştı. 2021 yazında Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği Mecburum Sanaşarkısı da Youtube’da 4 milyon tıklanma aldı.
Müzik yayınlanmadan evvel, toplumsal medya hesabında yaptığı açıklamasında; tenkitlere açık olduğunu, zira esasen bu işi bir şeyleri kanıtlamak için değil, yalnızca sevdiği için yaptığını söylemişti. Açıklamasında, bu müziğin özel bir öyküsü olduğunu da ekledi:
“Cover yapmak için 90’lı senelera damga vurmuş bir müzik arıyordum. bu biçimdelar Şiirimin Dili’ni epeyce severek dinlerdim ve bu şarkıyı seçmeye karar verdim. Yapıtın sahibiyle irtibat kurmaya çalıştığım sırada birkaç hafta evvel vefat etmiş olduğunu öğrendim. 30 yıllık müziğin bu biçimde bir tesadüfe denk gelmesi beni manevi olarak hayli etkiledi. Bunu bir işaret olarak görüp bu müzik için kolları sıvadım. ondan sonrasında eser sahibinin vasisi ile irtibata geçtik. O da beni epey sevdiğini ve yapıtı benim üzere sevdiği birinden duymaktan keyifli olacağını söylemiş oldu.”
Oğluna Doğum Günü Armağanı
Kuşağım Güngen ve İnanç Güngen çiftinin oğulları Asil Orhan 19 Aralık 2020’de dünyaya gelmişti. Ondan tam bir yıl daha sonra Güngen, 19 Aralık 2021’de, yaklaşık altı aydır çalışmalarını sürdürdüğü Şiirimin Lisanı müziğini müzik severlerle buluşturarak oğluna da manalı bir doğum günü armağanı verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı