Gönül Müellif hastaneye kaldırıldı

EliteDizqn

Active member
Usta sanatçı Gönül Muharrir’in toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, konutunda geçirdiği kaza kararı kaburgalarını kırdığı ve hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Usta sanatkarın toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir mesken kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. Güzelleşmeye çalıştığı bu süreçte birisi “Herkese yazıyorsun, bana niye yanıt vermiyorsun” diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu bildirilere yanıt verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram bildirisini bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak biçimde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum.”

‘yine HASTANEYE GİDİYORUM’

ondan sonrasında Müellif ise bahtsız kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatarak sıhhat durumu hakkında da bilgi verdi. Müellif, konutunda geçirdiği kaza daha sonrası şu açıklamayı yaptı;

“Kendi konutumun banyosunda düştüm. Elimde tepsi vardı ve banyoya bir şey almak için girdiğimde ayağım kaydı ve epey berbat bir biçimde düştüm. O anda yanımda köpeğim Gizmo’dan öteki hiç kimse yoktu. Banyo çabucak yatak odamın yanında olduğundan, acılar ortasında bağıra bağıra, yerde sürünerek yatak odama gittim. Telefonla yakınlarıma haber verdim ve hastaneye kaldırdılar. Kaburgalarım kırılmış. İç kanama olabilir diye 2 gün hastanede yattım. Kırılan kaburgalarım neredeyse akciğere batmak üzereymiş, epeyce şükür o denli bir sorun olmadı. Lakin artık sırtım da hayli ağrı var ve yarın tekrar hastaneye gidiyorum. Bana dua edin.”