EliteDizqn
Active member
Çevrim içi dizi-film izleme platformu Netflix’in, direktör koltuğunda “7. Koğuştaki Mucize” sinemasıyla tanınan Mehmet Ada Öztekin’in yer aldığı yeni yerli sineması “Beni Çok Sev”, globalde en çok izlenen sinemalar ortasına girdi.
Netflix’in geçtiğimiz haftalarda yayına aldığı yeni sitesi top10.netflix.com, ülkelere ve haftalara bakılırsa en tanınan içerikleri gösteriyor. Bu sitedeki datalara göre ise 8-14 Kasım tarihleri içinde “Beni Çok Sev”, İngilizce olmayan sinemalar kategorisinde globalde 6. sırada yer alıyor.
“Beni Çok Sev”in başrollerinde Ercan Kesal, Sarp Akkaya, Songül Öden, Füsun Demirel, Aleyna Özgeçen, Güner Özkul ve Ushan Çakır yer alıyor.
8-14 Kasım tarihleri içinde Netflix’te en çok izlenen sinemalar şöyleki:
İNGİLİZCE SİNEMALAR
İNGİLİZCE DİZİLER
Netflix’in geçtiğimiz haftalarda yayına aldığı yeni sitesi top10.netflix.com, ülkelere ve haftalara bakılırsa en tanınan içerikleri gösteriyor. Bu sitedeki datalara göre ise 8-14 Kasım tarihleri içinde “Beni Çok Sev”, İngilizce olmayan sinemalar kategorisinde globalde 6. sırada yer alıyor.
“Beni Çok Sev”in başrollerinde Ercan Kesal, Sarp Akkaya, Songül Öden, Füsun Demirel, Aleyna Özgeçen, Güner Özkul ve Ushan Çakır yer alıyor.
8-14 Kasım tarihleri içinde Netflix’te en çok izlenen sinemalar şöyleki:
İNGİLİZCE SİNEMALAR
- Red Notice
- The Princess Switch 3
- Love Hard
- Merkezi İstihbarat
- The Harder They Fall
- Crood’lar
- Hırsızlar Ordusu
- Troller
- 6 Underground
- Goosebumps 2