adamların yıllardır Karşı Cins Beğeniyor Diye Yapmalarına Karşın Bayanlar İçin hiç bir Değeri Olmayan 17 Durum

melegimsin

Member
‘Kadınlar ne ister?’ diye merak eden erkekler senelerdan beri kendi ortalarında kimi kanılara varmışlar aşikâr ki. Fakat bayanlar için bu durum hiç de o denli değil! adamların yıllardır bayanlar tarafınca fark edildiğini yahut sevildiğini düşünerek yanıldığı 17 gerçeği bayanlar açıklıyor!

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/comme…

1. “Bazı bayanların niye bariz damarlardan hoşlandığını ben bile bilmiyorum fakat çoğunluk hoşlanmıyor diyebilirim.”

www.reddit.com

2. “Penis uzunluğu adamların sandığı kadar kıymetli değil! Hatta epey büyük olması kimi vakit sorun yaratabiliyor.”

3. “Sizi koruyup kolluyor üzere görünse de aslında fazla sahiplenici olan erkekleri sevmiyorum.”

4. “Para konusu.. Hırslı olmaları âlâ bir şey lakin kıymetli olan kendilerine yetebilmeleri. Benim senin parana gereksinimim yok.”

“Kadınlar olgunlaşmamış erkeklerden ayrıldığı için paranın peşindelermiş üzere bir algı yaratılıyor. Fakat olay güçlü olmanız değil, bir gün birlikte aile kuracaksak kendinize yetecek seviyede kazanmanız ve sorumluluk sahibi olmanız gerekiyor. Sonsuza kadar üniversite öğrencileri üzere yaşayacak değiliz…”

5. “Pahalı parfümler! Burnumuzun direğini kıran ölçüde sıktığınız lüks parfümler güzelimize gitmiyor.”

6. “Aşırı kas yapmak. adamların sık sık bedenlerini geliştirmek ve kaya üzere sert kaslara sahip olmak istediğini duyuyorum…”

www.facebook.com

“Kasların bayanlara erkeksi ve cazip geldiğini düşünüyorlar fakat birçok bayan buna katılmıyor. Eminim Hulk’a benzeyen erkekleri de seven onlarca bayan vardır fakat göbeğinizin olması sorun değil.”

7. “Boyunuzun uzun olup olmaması hayli kıymetli değil. Acayip uzunluk farkımız olan bir erkekle birlikte olmayı sevmiyorum.”

8. “Kadınların değerli ikramlarla memnun oldukları hakikat değil. Bana daima kullanmayacağım armağanlar veren biri yerine hoş anılar yaratacağım biriyle vakit geçirmeyi tercih ederim.”

“Ayrıca bana fazlaca değerli şeyler alan birisi karşısında rahatsız olurum ve karşılığında benim de onlara birebir kıymette eşyalar almam gerekiyormuş üzere hissederim.”

9. “Kendisinin ‘has erkek’ olduğunu söyleyip öbür erkeklere üstünlük kurmaya çalışan biriyle birlikte olamam.”

“Ben gerçek hislerini daima saklayan bir adamla birlikte olmak istemiyorum, beni seven ve sayan bir sevgili istiyorum.”

10. “adamların saçlarını kısa kestirmesini sevmiyorum. niçinse bayanların kısa saç sevdiğini sanıyorlar lakin ben tıraş edilmemiş ve dağınık uzun saçları seviyorum!”

11. “Otomatik olarak adamların bayanlardan daha hayli para kazandığını düşünen ve buluşmalarda hesabı ödemeye çalışan erkeklerden hoşlanmıyorum.”

12. “Çok para harcadığınız ve özenerek taktığınız o lüks saatleri inanın hiç mi hiç fark etmiyoruz…”

13. “Erkekler niçinse ‘kaçan kovalanır’ diye düşünerek soğuk davrandıkları vakit onları cazip bulacağımızı sanıyorlar. Buluştuktan daha sonra aramamanız bize yalnızca ilgilenmediğinizi hissettiriyor!”

14. “Erkekler saç dökülmesini dünyanın sonu olarak düşünüyor lakin bilmiyorlar ki kel erkekler de pek alımlı…”

15. “söylemiş olduğimiz her şeye katılmak ve tıpkı fikirde olmak zorunda değilsiniz.”

16. “Kaç tane otomobiliniz olduğu yahut hangi otomobil markasını kullandığınızın bizim için pek bir değeri yok.”

17. “Kadınlar sizden daima samimiyetsiz iltifatlar duymak istemiyor. Ortada sırada da olsa içinizden gelen bir iltifat olduğunu hissetmemiz kâfi.”