melegimsin
Member
Birfazlaca kıymetli dizi ve sinemada rol alan oyuncu Açelya Elmas Breaking News Turkey’in sorularını yanıtladı. Elmas son periyotlarda kendisine hiç bir teklif gelmediğini belirterek, “sebebini bir türlü anlamadım lakin daima tıpkı oyuncular etrafında dönüyor kesim. Oyunculuğum haricinde müzik söylemem soru işareti oyuncu idi müzik söylemeye başladı biçiminde konuşmalar duyuyorum, ben 2 sene opera 4 sene müzikal okudum. Eğitimim sahne üzerine. Çok az insanın aldığı eğitimi fazlaca bedelli hocalardan aldım. Çok küçük yaşlarda da setlerle bütünleştiğim için müzik söylemeye vakit bulamadım. Ancak artık single’dan daha sonra sahnelere döndüm. Sinema yapıyorum, eğitim veriyorum, okulum var okullarla çalışıyorum. Genç yetişkin çocuk öğrencilerim var. Onlara hoş konuşmayı ahlaklı olmayı sahneyi seti öğretiyorum. “ dedi
ELMAS, “YURT DIŞI GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI”
Sahne ile alakalı işlerinin hayli hoş gittiğini ve yurt dışı işleride gelmeye başladığını Breaking News Turkey’den Elif Tayhan’a açıklayan Açelya Elmas, “Dubai’den işler gelmeye başladı. Bir görüşme yaptım dubaiden epey ünlü bir isimle düet yapma imkanım olabilir. Sahnemi izlemeye geldiler hatta yılbaşı ve daha sonrasında konser vermemi istiyorlar Dubai’de. Aşık olduğum bir iş fazlaca keyifli gidiyor. “
“ DEVİR ROLLERİNDE OYNAMAK İSTERİM”
Çok uygun silah kullandığını hoş dövüştüğünü ve kılıç kullandığını da belirten Elmas, “Türkiye’deki periyot işlerini kıskanarak izliyorum. Olmayıda isterim devir projelerinde. Zira yaşanmış öyküler beni fazlaca heyecanlandırıyor. Periyot projelerine yakışacağımı da düşünüyorum. Sette olmayı isterim.” formunda konuştu
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
ELMAS, “YURT DIŞI GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI”
Sahne ile alakalı işlerinin hayli hoş gittiğini ve yurt dışı işleride gelmeye başladığını Breaking News Turkey’den Elif Tayhan’a açıklayan Açelya Elmas, “Dubai’den işler gelmeye başladı. Bir görüşme yaptım dubaiden epey ünlü bir isimle düet yapma imkanım olabilir. Sahnemi izlemeye geldiler hatta yılbaşı ve daha sonrasında konser vermemi istiyorlar Dubai’de. Aşık olduğum bir iş fazlaca keyifli gidiyor. “
“ DEVİR ROLLERİNDE OYNAMAK İSTERİM”
Çok uygun silah kullandığını hoş dövüştüğünü ve kılıç kullandığını da belirten Elmas, “Türkiye’deki periyot işlerini kıskanarak izliyorum. Olmayıda isterim devir projelerinde. Zira yaşanmış öyküler beni fazlaca heyecanlandırıyor. Periyot projelerine yakışacağımı da düşünüyorum. Sette olmayı isterim.” formunda konuştu
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı