30 haftalık gebe olan Bergüzar Korel Covid-19 aşısı oldu: ‘Geleceğimiz ve çocuklarımız için’

EliteDizqn

Active member
Üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu ünlü Bergüzar Korel, toplumsal medya hesabı Instagram üzerinden Covid-19 aşısı olduğunu duyurdu.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AŞI OLDUM”

“Açık konuşacağım” diyerek kelamlarına başlayan Bergüzar Korel, paylaşımında şu sözleri kullandı:

“Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda alanda çalışmadığım ve birinci günden bugüne epey izole yaşadığım için dayanacaktım.

Han’ı doğurup meskene geldikten daha sonra pandeminin başlaması, meskenden hiç çıkmamak, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken hadiselerin en yüksek olduğu vakitte sürpriz bir biçimde yeniden gebe olduğumu öğrenmem ve bir daha büyük endişelerle pek dikkatli bir biçimde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı…

Gerçek manada konuttan hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik… Çok yoruldum.

Ağır bakımdaki hamileler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi. Lakin en en en kıymetlisi yüz yüze eğitim olacağını olacağını ve okulların açılacağını öğrendiğim gün aşı olmaya karar verdim. 30. haftadayım.

Bu süreçten en çok etkilenenler okul sürecindeki çocuklar oldu. Unutmayın bu hastalığı çocuklar değil biz bulaştırıyoruz. Ve onlar bizim yüzümüzden 1,5 yıldır evdeler. Öğretmenler, veliler lütfen lakin lütfen aşınızı olun.

Ben en başta geleceğimiz ve çocuklarımız için oldum bu aşıyı.”

Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğunun dünyaya gelmesi için gün sayıyor.Oğulları Ali ve Han’dan daha sonra bu sefer kız bebek bekleyen ünlü oyuncu, kızının isminin ise Leyla olacağını duyurmuştu.