‘Yüzüklerin Efendisi’ grubundan, 20. yıl dönümü için rap performansı

EliteDizqn

Active member
Orta Dünya, hobbitler ve elfler’e olan ‘aşkını’ her fırsatta lisana getirmekten çekinmeyen Stephen Colbert, Yüzüklerin Efendisi hayranlığını programına taşımayı ihmal etmedi.

The Late Show with Stephen Colbert’te talk show sunucusu ve komedyen, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği’nin 20. yıl dönümü erdemine grup ile birlikte rap yaparak üçlemeye olan sevgisini ‘başka bir düzeye’ taşıdı. Yüzüklerin Efendisi’nin ‘tüm sinema tarihinin en büyük üçlemesi’ olduğunu savundu.

Colbert müzik görüntüsü “No. 1 Trilly”i yayınlamadan evvel serinin birinci sineması Yüzük Kardeşliği için, “Yirmi yıl evvel bu sinema, tüm vakit içinderın en sevdiğim sinema serisini başlattı. Bana sorarsanız, daha güzel bir sinema serisi yok. Yüzüklerin Efendisi elbet sinema tarihli en büyük üçleme. Bunu daha evvel biroldukça sefer söylemiş olabileceğimi biliyorum, fakat şimdiye kadar, bir sefer bile rap yapmadım” dedi.

GRUP BİR ORTADA

Maharetli Orta Dünya takımından Elijah Wood (Frodo Baggins), Sean Astin (Samwise Gamgee), Billy Boyd (Peregrin “Pippin”), Dominic Monaghan (Meriadoc “Merry” Brandybuck), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Orlando Bloom (Legolas) and Viggo Mortensen (Aragorn), Colbert’in “No. 1 Trilly Müzik Videosu”nda yer aldı. Ayrıyeten Method Man, Killer Mike ve Anna Kendrick de görüntüde uzunluk gösterdi.

Box Office Mojo’ya göre Yüzük Kardeşliği, birinci hafta sonunda Kuzey Amerika gişesinde 47 milyon dolardan fazla hasılat elde ettiği ve ülke ortasında 316 milyon dolar ve dünya çapında 898 milyon dolar hasılat elde ederek büyük doruklara ulaştığını kanıtladı. Birinci sinemanın akabinde İki Kule ve Hükümdarın Dönüşü, En Âlâ Sinema adaylığı da dahil olmak üzere 11 Oscar kazandı.