Yeliz Yeşilmen: Bir hocanın ‘eşini döv’ lafına inanıp beni dövdü

EliteDizqn

Active member
Yeliz Yeşilmen, muharrir Barış Muslu’nun TV 100’de yayınlanan “Beyin Dedektifi” programına konuk oldu.

Çekim sırasında yaşadıklarını anlatırken kötüleşen Yeşilmen “Babamdan başlayarak hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm” diye konuştu.

Yeşilmen, “yaşamınızda keşke hiç yaşamasaydım söylemiş olduğiniz olaylar nelerdir?” sorusuna verdiği karşılıkta, “Babam makûs niyetle yapmadı fakat evlilik olayını değiştirmek isterdim. Dikkat çeken bir imajım olduğu için, daima etrafım tarafınca sarışın olmanın makûs yanlarını yaşadım. Konuta mektuplar, sessiz telefonlar geliyordu. Babam da korkuyordu. Uygun bir kısmetle beni baş göz etmek istedi” dedi.

“OKUL HAYATIM BİTTİ”

Yeşilmen kelamlarına şu biçimde devam etti;

“Görücü yoluyla, üç gün ortasında tanımadığım bir aileye verdi beni. hayatımın en değerli travması. Okul ömrüm bitti. Derslerim de yeterli olduğu için babamın beni evlendirmesine akrabalarımız reaksiyon gösterdi. Babam başıma bir şey gelmesin diye uygun bir aileyle Almanya’ya gönderelim dedi. Karı-kocalık olmadı. Tıpkı odada dahi uyumadık.”

” ‘EŞİNİ DÖV’ DİYEN HOCANIN KELAMINA İNANIP BENİ DÖVDÜ”

“Karı koca hayatı yaşamadım. Eşim kendine büyü yapıldığına inandı” diyen Yeşilmen, “Bir hocanın ‘eşini döv’ lafına inanıp beni dövdü. 6 ay yer yatağında yattım. Sabah kalkıp hizmetçi üzere konutu temizleyip Yemek yapardım. 6 ay daha sonra tüm altınlarımı alıp kontrat imzalatıp beni o denli bıraktılar. ömrümde tek travma yok, travmalar zinciri var. Babamdan başlayarak hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm” sözlerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen, hayatta en epeyce kızgın olduğu şahısların babası ve ayrıldığı eşi Ali Uğur Akbaş olduğunu söylemiş oldu. Müzikçi, “Eski eşimle birbirimizi epey sevdik. Çok büyük bir aşktı. Ben kendimi ezdirmemek için kimi şeylere son verdim. Diğer bir tahlil yolu yoktu. Çocuklarımız olduğu için her vakit hayatımda olacak” dedi.