yeğeninin şoku, artık değeri bu

berkecan

New member
Frosinone eyaletinde bir adam, aile evinin duvarına gizlenmiş, içinde bir milyar liralık faiz getiren bir kupon bulunan tahta bir kutu buldu: bugün değeri bu kadar

İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 10 Haziran 2023

Ev saklanır ama hırsızlık yapmaz. Yaşananlar için söylemek uygun olur. Ceccano (FR) Burada, aile evinin tadilatı sırasında, bir adam bir duvarın içine gizlenmiş ahşap bir kutu buldu. bir milyar lira değerinde faizli tahvil.

İtalya Bankası dönüştürmeyi kabul etmiyor

“Dedeme çok yakındım ve duvarın içine gizlenmiş devlet tahvilleriyle birlikte o tahta kutuyu keşfetmem için bana rehberlik eden kişinin o olduğunu düşünmeyi seviyorum”. Adamın dedesi, çiftçi Faşizm yıllarında, 1937’de (1962’de sona eriyor) kuponu beş yüz liraya satın aldı. Ama hepsi bu kadar değil. Keşif rahatsız ediciyse, yeğenin o zamanlar büyük olan o küçük hazinenin farkına varması şok ediciydi. artık hiçbir değeri yok. Bu parayı avroya çevirmeye istekli olan adam, başarılı olma olasılıklarını sordu, ancak çoktan olumsuz bir ön izleme aldı. İtalya Bankası (geçmişte benzer davalarda karar vermiş olan).

Yeğen pes etmiyor

Ceccano’lu elli yaşındaki adam o parayı vermemek için elinden gelen her şeyi yapıyor ve diğer şeylerin yanı sıra bir hukuk Bürosu “Bu davayı iyi inceleyen içtihat görüşleri çelişkili olacaktır. İtalya Merkez Bankası’ndan genelge toplama olasılığını hariç tutar. Ama görmek için uygulamayı inceliyoruz etrafında çalışmak mümkün ise bu engel İlgili miktar oldukça fazladır. Bu kuponlar, parasal yeniden değerleme ve faiz ile hala toplanabilseydi, durum böyle olurdu. en az iki milyon euro».