Vodafone’dan Birinci 6 Ay Yarı Fiyatına Mesken İnterneti

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
VODAFONE’DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA AİLELERİN İNTERNET BÜTÇESİNE TAKVİYE

Vodafone, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ailelerin artan internet muhtaçlığını karşılamak üzere yeni bir kampanya düzenliyor. “Vodafone Mesken İnterneti Çok Uyguna Geldi” bildirisiyle duyurulan kampanya kapsamında, Vodafone Konut İnterneti’ne gelen müşterilere birinci 6 ay 50 indirim sunulurken, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapılmıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, konutta keyifli ve kaliteli internet tecrübesi yaşamak isteyen aileler için yenilikçi eser ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte artan internet gereksinimini karşılamak üzere Vodafone Konut İnterneti alan müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenliyor. “Vodafone Mesken İnterneti Çok Uyguna Geldi” bildirisiyle duyurulan kampanyada, Vodafone Mesken İnterneti’ne gelen müşterilere ilk 6 ay 50 indirim sunulurken, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapılmıyor. Vodafone ayrıyeten, Vodafone Mesken İnterneti’ne gelen Red’li müşterilerine 2 yıllık taahhüt müddeti ortasında ek 720 TL fatura indirimi sağlarken, Vodafone Mesken İnterneti’ne gelen faturalı taşınabilir müşterilerine de ek 360 TL indirim sunuyor.

Vodafone Türkiye İcra Heyeti Lider Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söylemiş oldu:

“Vodafone olarak, mevcut ekonomik şartlarda müşterilerimizin bütçesine katkıda bulunmak emeliyle kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. ‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışıyla düzenlediğimiz bu kampanyalarda en yüksek fiyat-performans bedelini sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Vodafone Mesken İnterneti müşterilerimiz için her yıl yaptığımız üzere bu yıl da okula dönüş kampanyası düzenliyoruz. bu vakitte ailelerin gereksinimleri ve maddi harcamalar artıyor. Biz de mesken interneti gereksiniminin karşılanması konusunda müşterilerimiz için avantajlı bir teklif geliştirdik. Yeni kampanyamızda, Vodafone Konut İnterneti’ne gelen müşterilerimizin birinci 6 ay faturalarının yarısını biz ödüyoruz. Ayrıyeten, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapmıyoruz. Herkesi kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz. Vodafone olarak, memnuniyet odaklı yaklaşımımızla müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Online müracaatlarda alışveriş çeki hediye

Vodafone, kampanya mühletince, online kanaldan müracaat yapan müşterilerine 200 TL pahasında alışveriş çeki ikram ediyor. Vodafone Yanımda uygulamasından kolaylıkla erişilebilen alışveriş çekiyle, teknolojik eserlerden market alışverişine kadar tüm kategorilerde gereksinimler Her Şey Yanımda’dan karşılanabiliyor. Müşteriler, Vodafone Yanımda uygulaması ve şahsi dijital asistan TOBi ile fatura ödeme üzere süreçleri için dijital tahlillere kolaylıkla erişebiliyor.

Kasım sonuna kadar geçerli

Vodafone’un 30 Kasım 2022’ye kadar devam edecekokula dönüş kampanyasından yaralanmak isteyen müşterilerin, Vodafone mağazalarını ziyaret etmeleri, vodafone/ adresini ziyaret etmeleriya da Vodafone Yanımda taşınabilir uygulamasını kullanmaları kâfi oluyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı