Viewsonic Tüm Aktiflik Konseptleri için Katlanabilen Birinci Hepsi Bir Ortada Led Ekran Tahlil Kitini Sunar: Küçülen ambalaj, gelişmiş mobilite ve kol

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
ViewSonic, görüntüleme teknolojileri alanında bir prensip daha imza atarak çarçabuk kullanılabilmesi için kesimleri evvelde monte edilerek gönderilen 135-inç Hepsi Bir Ortada Direkt Görünüm LED Ekran Tahlil Kiti’ni tanıttı. Kullanıma hazır olarak gelen yeni tahlil kiti LDS135-151’in 135-inç geniş ekranının katlanabilme özelliği, kullanıcısına daha fazla mobilite ve vakitten tasarruf sağlıyor. LED Ekran Tahlil Kiti; kurumsal konferanslarda, kiralama işlerinde, davet-organizasyon ve daha bir epey aktiflik konseptinde kullanım kolaylığının yanı sıra kullanıcılarının iş gayelerine ulaşmasına da yardımcı oluyor.

Görüntüleme tahlilleri konusunda dünya başkanlarından ViewSonic’in Hepsi Bir Ortada LED Ekran Tahlil Kiti serisinin yeni üyesi LDS135-151; anında kullanım, kolay teslimat ve uygun bakım özellikleriyle toplantılar, etkinlikler, stantlar yahut öbür kısa müddetli kiralamalar için hazır tahlil imkânı sunuyor. Yeni tahlil kitinin ekstra geniş olan 135-inç’lik ekranının katlanabilir konsepti yardımıyla aygıt, toplantı ve aktiflik alanlarında daha az yer tutuyor. Ambalaj boyutunun evvelki kuşaktaki eserlere kıyasla yaklaşık 50 oranında azaltılması ise nakliye maliyetlerinin en aza indirilmesini sağlıyor.

Ekstra büyük ekranda yüksek görsel-işitsel kalite

Yeni LED Ekran Tahlil Kiti,5 mm’lik çerçevesiz kenarları ve 1080p Full HD ekran imajıyla ultra geniş görseller ortaya koyuyor. Ayrıyeten 600 bit’e kadar ayarlanabilir parlaklığı, her an net manzara imkanı sağlıyor. Profesyonel imaj özelliklerinin yanı sıra Harman Kardon hoparlörlerle donatılmış olan tahlil kiti, kullanıcısına gelişmiş bir görsel-işitsel tecrübe sunuyor.

Sadece birkaç dakika ortasında zahmetsiz heyetim

135-inç Hepsi Bir Ortada Direkt Görünüm LED Ekran Tahlil Kiti
, kutudan çıkarıldıktan daha sonra, yalnızca 10 dakika ortasında kuruluyor. bu biçimdece heyetim için vakitten ve emekten tasarruf imkânı sağlıyor. 360° sessiz tekerleklere sahip ekran, bir yerden öbür bir yere rahatlıkla taşınabiliyor. Ayrıyeten, denetim düğmelerine bir sefer basıldığında, stant yüksekliği kolaylıkla ayarlanabiliyor.

Kullanıcı dostu özelliklere sahip hepsi bir ortada tahlil

LED modülleri, manzara birleştirme, güç kaynağı ve denetim sistemlerini tek bir aygıta entegre ederek kullanıcı merkezli bir tahlil sunan kit, değiştirilebilir modülleri ve denetim sistemleriyle izleyicilerine; resepsiyon alanlarından galerilere, oditoryumlardan başka büyük yerlere kadar her yerde çarpıcı imajlar sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı