Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnano, yüksek kiraları protesto eden öğrencilere yanıt verdi

berkecan

New member
Venedik belediye başkanı pahalı kiralarla ilgili görüşünü açıkladı: 700 Euro ödeyip dolandırılırsanız diplomayı hak etmiyorsunuz

İle ilgili Angela Corbo Yayınlanan 17 Mayıs 2023

Giderek öğrenciler katılıyor protesto pahalı kiralarda.

Venedik belediye başkanından yüksek kiralara tepki

sorusu pahalı kira yıllardır var ama yok Asla durum ciddiye alınmış en azından şu ana kadar ne politikacılar ne de doğrudan ilgili kişiler tarafından birkaç hafta öncebirinin protestosu patladığında öğrenci kim dikti perde önünde Milano’daÜniversite Protestoda.

bu tezahürler daha sonra hepsinde devam edilir büyük üniversite şehirleri. Ayrıca Venedik öğrenciler seslerini duyurdu.

Ayrıca okuyun Üniversite: Boccia (Pd), ‘yüksek kiralar konusunda başka bir hükümet blöfü’

700 Euro’nun sizi aldatmasına izin verirseniz, bir dereceyi hak etmiyorsunuz

Şehrin belediye başkanı, Louis Brugnanobirini cevapladı öğrenci ödemesini kim söyledi 700 avro için yatak ve onun için bir olduklarını sürdürülemez masraf. Orada cevap belediye başkanı özlüydü: “Mezun olmayı hak etmiyorsunçünkü bir yatak için 700 euro aldatılırsanız yönetici sınıf olmayı hak etmiyorsun“.

Brugnano sonra işaret ediyor sorun bugün değilama o zamandan beri var uzun yıllar ve birinin de var sınanmışgeçmişte, çözüm bulmak. Gerçekten de, Belediye Başkanı dedi ki: “Ama birini nasıl kavrayacağını bilmelisin olumlu kısımyani bir raporun halsizlikbir problemin yapabilirdim cevap havalı bir şekilde, teklif ettiğimizi söyleyerek pansiyon yapmaksahibiz projeler, ama bugün protesto eden çocuğa ne dersin? O bir tane istiyor hemen cevap ver“.

problem hakkında düşün

bu Belediye Başkanı sonra devam etti: “Ona bir kezsorunu bildirdi sonra dene sebep. ben de gittim Üniversite sırasında, ama hayat yapmak istiyorsan ders çalışıyor ve gidiyor spritzer içmekyap diyorum eğer karşılayabilirsen“.

deÜniversite de olduğu gibi hayat olmamalı asla imkanlarının ötesinde yaşama. ve sor ebeveynler fedakarlıklar destekleyemeyecekleri o değil doğru adamlardan

Eğer kiralama çok uzunlar sürdürülemez aynı zamanda çünkü rica etmek bu çok fazla yükseltilmiş ve hükümetin beyan edilmemiş kira ödemeleri üzerinde herhangi bir kontrolü yoktur. Teorik olarak biri tercih edebilir daha küçük ve daha ucuz şehirlerancak birçok öğrenci için vazgeçmek kabul edilemez. fırsat büyük şehirlerin sunabileceği mezuniyetten sonra.

İlginizi çekebilir Casa: Silvestri (M5S), ‘yüksek kiralarla karşılaşmak üzere olan sansasyonel bir hükümetten’