Ümit Erdim Red Bull sportmeni Abdo Feghali ile drift yaptı

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Dünyanın en güzel drift pilotlarını buluşturan Red Bull Car Park Drift’te Türkiye Finali heyecanı 29 Ağustos Pazar günü Bursa’da yaşandı. 2021 döneminin 7. yarışında,drifte olan tutkusuyla tanınan ünlü DJ Doğukan Manço’nun da ortalarında bulunduğu birbirinden yetenekli pilotlar, Red Bull Car Park Drift’te adeta tozu dumana kattı. Araba tutkunu oyuncu Ümit Erdim de bu heyecanlı yarışın konukları içindeydı. Erdim, Red Bull sportmeni ve yarış yöneticisi Abdo Feghali’nin şov sürüşünde Feghali’ye co-pilotluk yaptı.

Dünyanın en kıymetli drift şampiyonalarından biri olan Red Bull Car Park Drift’in Türkiye Finali, 29 Ağustos’ta Bursa Yunuseli Havalimanı’nda aksiyon tutkunlarının iştirakiyle gerçekleşti. Ünlü DJ Doğukan Manço’nun da ortalarında yer aldığı Türkiye’nin en âlâ 23 drift pilotu şampiyonluk için yarıştı. Pilotlar, kuvvetli arabaları ile hem bol dumanlı tepe gayreti verdi birebir vakitte izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Red Bull Car Park Drift’in sürpriz konuğu ise oyuncu ve pilot Ümit Erdim’di. Ünlü oyuncu, yarış yöneticisi ve Red Bull sportmeni Abdo Feghali’nin şov sürüşünde co-pilot olarak yer aldı. Erdim, “Drift motor sporlarının epeyce kıymetli bir kısmı. Ben de araba sporlarına meraklı olduğum için, epey keyifli bir tecrübe yaşadım. Abdo üzere bir dünya şampiyonuyla drift yapmak hayli farklı ve heyecanlı, araçtan inmek istemedim. Adrenalin dolu bu yarışı, bu biçimde bir seyirciyle yerinden izlemek ve deneyimlemek inanılmazdı” diye konuştu.

TOSFED ve Drift Araba Sporları Kulübü iştirakinde gerçekleştirilen Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali’nde Berfu Tavırlı şampiyon olarak memnun sona ulaştı. Tavırlı, Kasım ayında Mısır’da düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı