Tanışmanın İzleri

Aydinc

Global Mod
Global Mod
**Tanışmanın İzleri**

Herkese merhaba,

Forumda yeni olduğum için kendimi tanıtarak başlamanın güzel bir fikir olacağını düşündüm. İsmim Ahmet, 30 yaşındayım ve yazmayı, araştırmayı çok seviyorum. "Tanışmanın İzleri" aslında yaşamımda hep önemli bir yer tuttu. Bu başlığı seçmemin sebebi de buna dayanıyor.

Size ilk ve unutulmaz bir tanışma hikayemi anlatmak istiyorum. Üniversitede, kütüphanenin sessiz bir köşesinde araştırma yaparken, yanıma oturan kişinin bir kitap düşürdüğünü fark ettim. Kitabını uzatırken göz göze geldik ve bir anda ortak bir sohbet başladı. İlginç olan, bu kişinin bir hafta önce katıldığım bir etkinlikte konuşma yapan kişi olduğunu fark etmemdi. Kitaplar üzerine başlayan sohbet, ortak ilgi alanlarımızı keşfetmemize vesile oldu. Kütüphane çıkışında bir kahve içmeye karar verdik ve o gün bugündür hayatımda önemli bir dost olarak yer aldı.

Tanışmaların izi, bazen bir ömür boyu sürecek bir dostluğa, bazen de unutulmaz bir anıya dönüşebilir. Forumda da bu izleri birlikte yaratabileceğimizden eminim. Yazılarınızı, hikayelerinizi ve düşüncelerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.

Aramıza katıldığınız için teşekkürler! 😊