Sultanlar Eskişehir’den Galibiyetle Döndü 3-1

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi 4.Grup’ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, Eskişehir deplasmanında Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü karşısında 3-1’lik sonuçla kazanarak Yalova’ya galibiyetle döndü.

Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynanan uğraşa Ayşegül Külüşlü, Simge Korkmaz, Nihal Taşkın, Tuğba Kınalı, Burçin Geyik altılısı ile başlayan kırmızı siyahlılarda Libero Damla Tilki, Gülen Göl ve Esma Ulu da mühlet aldılar. Birinci sete süratli başlayan Tepebaşı Gençlikspor, 25-21’lik skorla maçta 1-0 öne geçen taraf olsa da ikinci sette oyuna tartısını koyan Çiftlikköy’ün Sultanları, 25-20 ile seti kazanarak skorda eşitliği yakaladı. Müsabakanın üçüncü setini 25-16, dördüncü seti ise 25-23 kazanan Çiftlikköy Belediyespor, gayretten 3-1’lik sonuçla galip ayrılarak kümedeki liderliğini perçinledi. 15.Hafta maçları daha sonrasında 37 puanla kümede birinci sırada yer alan kırmızı siyahlılar, Play-Off maksadına gerçek adım adım ilerliyor.

Çiftlikköy Belediyespor teknik grubu ve atletlerini ve emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirten Çiftlikköy Belediye ve bununla birlikte Çiftlikköy Belediyespor Lideri Ali Murat Silpagar, “Sporcularımız her vakit kazanmak için ellerinden gelen tüm çabayı sergiliyorlar. Bu müsabakada da en hoş performansı göstererek kazanmasını bildiler. Adım adım play-off gayemize hakikat ilerliyoruz. Çiftlikköy’ü en uygun biçimde temsil etmeye devam edeceğiz ve inşallah dönem sonunda amacımıza ulaşacağız” diye konuştu. Başkan Çiftlikköy Belediyespor, önümüzdeki hafta Yalova derbisinde Semt77 Yalovaspor Esenköy Bld.Spor’la karşılaşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı