Şiddet savı Survivor’a taşındı: ‘Kadınları döven, ağlatan insan gösteri yapıyor’

EliteDizqn

Active member
TV8’de yayımlanan Survivor All Star 2022’nin yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı’nın, bir öbür yarışmacı Barış Murat Yağcı ile kelamları gündem oldu. Geçen senelerda da Survivor’da yer alan ve bir süre beraberlik yaşadıkları bilinen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, bu yıl Survivor All Star 2022’de karşı gruplarda uğraş ediyor.

BARIŞ, KAYBEDEN KADRONUN OYUNCULARINI TESELLİ ETTİ

Programın 17 Nisan Pazar akşamı kısmında dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler grubu gözyaşlarına boğuldu. Ünlüler ekibindeki Barış Murat Yağcı, kaybeden Gönüllüler grubunda Yağmur ve Sude’yi teselli etti.

O anları nazarann Nisa Bölükbaşı çılgına döndü. Nisa’nın Barış’a söylemiş oldukleri ise olay oldu. Bölükbaşı, Yağcı’yı eleştirdi.

‘KADINLARI AĞLATAN ADAM ŞU AN GÖSTERİ YAPIYOR’

Bölükbaşı, “Çıldıracağım. Barış, bayanları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Bayanları döven adam, bayanları ağlatan adam şu an bayanlar ağlıyor diye gösteri yapıyor” tabirlerini kullandı.

BARIŞ KURULDA AÇIKLAMA YAPTI

Nisa’nın kelamlarının akabinde ada kurulun kelam alan Barış Murat Yağcı açıklama yaptı. Barış “Resmen karalıyor. O denli bir algı yapıyor ki Nisa onu dövmüşüm üzere. Nisa aslına bakarsan 24 saatin 16 saati ağlıyordu geri kalanlarında da uyuyordu. Gösteri yapmak istesem diğer bir şey yapardım” diyerek kendisini savundu ve Nisa’nın kendisinden özür dilemesi gerektiğini söylemiş oldu.

Barış “Oyun sonu Sude ile Yağmur’du sanırım, ağlıyorlardı. Aslında biroldukca yarışmacının yanına gittim. Natürel kimi şeyler duydum. Nisa, benimle alakalı daha evvel bir şeyler söylemişti. Benimle alakalı yerli yersiz, ‘kadınları döv, bayanları ağlatan adam gösteri yapıyor’ sözünü kullanmış. Ben her şeye hürmet duyuyorum. Benim bayanları ağlattımı ya da dövdüğünü neye dayanarak ima ettiğini hayli merak ediyorum. Nitekim benimle alakalı hiç bir şey düşünmesin, söylemesin. Zira ben o denli yapıyorum” dedi.

“EL KALDIRMIŞLIĞI OLDU”

Nisa, Barış’a yanıt olarak, “Aslında söyleyecek hayli fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin.O kadar sefer ağladım ve konutumda kapandım o kadar şey oldu ki… Bu hususlara girmeye hiç gerek yok” karşılığını verdi.

Acun Ilıcalı, ‘Barış seni dövdü mü?’ sorusuna Nisa, “El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kitleyip gitmişliği oldu” açıklamasında bulundu.

‘HAYATIMIN EN MAKUS 1 SENESİ’ DEMİŞTİ

Aylar evvel Nisa Bölükbaşı, özel hayatıyla ilgili konuşurken Barış Murat Yağcı ile münasebetini ‘yaşamımın en berbat 1 senesi’ olarak tanımlamış ve Barış’ın daima telefonlarını karıştırdığını, iletilerini okuduğunu tez etmişti.