Sex and The City’nin Mr. Big’i Chris Noth hakkında iki tecavüz argümanı ortaya çıktı

EliteDizqn

Active member
Getty Images

Sex and The City dizisinde Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth hakkında cinsel taarruz argümanında bulunuldu.

The Hollywood Reporter mecmuasına Zoe ve Lily takma isimleriyle konuşan iki bayan, ayrıntılı bir biçimde olayları anlattı.

Haberde dergiyle Ekim ayında irtibat kuran Zoe ve Ağustos’ta irtibata geçen Lily’nin birbirini tanımadığı açıklandı.

Bugün 40 yaşında olan gazeteci Zoe, Noth’un kendisini 2004 yılında West Hollywood’da bir apartman dairesinde cinsel beraberliğe zorladığını anlatıyor.

Cümbüş dalında çalışan Lily ise bugün 31 yaşında. Mecmuada yayımlandığına nazaran Noth’un 2015’te New York’taki apartmanında Lily’ye tecavüzde bulunduğu sav ediliyor.

Olayların ortaya atılmasından daha sonra The Hollywood Reporter ve Rolling Stone mecmualarına açıklama yapan 67 yaşındaki Noth, yaşananların “karşılıklı rızayla” gerçekleştiğini öne sürdü ve kendisine karşı yapılan bu ithamları yalanladı.

Getty Images

DERGİYE KONUŞAN ŞAHİTLER VAR

Noth, “Hayır, her vakit hayırdır ve ben bu çizgiyi geçmedim. Bunları niye şu an gün yüzüne çıkarıyorlar bilmiyorum ancak şunu biliyorum ki ben o bayanlara saldırmadım” dedi.

Ünlülerle çalışan bir şirkette nazaranvli olduğu sırada Noth’un saldırısına maruz kaldığını sav eden Zoe, senelerca mevzuyla ilgili anılarını bastırdığını lakin en sonunda Noth’un nasıl bir insan olduğunu göstermek için anlatma gereksinimi duyduğunu söylüyor.

Olay daha sonrasında polisle görüştüğünü lakin ona tecavüz eden kişinin ismini vermediğini de aktaran Zoe, durumu bu biçimdeki işverenine anlatmış; işvereni bugün öyküyü doğruluyor.

Zoe’nin ondan sonrasında danışmanlık aldığı UCLA Tecavüz Kriz Merkezi’nin müdürü de onun tedavi gördüğüne tanıklık ediyor.

Lily ise hayranı olduğu Noth ile VIP kısmında garsonluk yaptığı sırada New York’taki bir gece kulübünde tanışmış:

“Kesinlikle bana asılıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Evli olduğunu biliyordum ki bu benim için utanç verici”.

İkili içinde Mart ve Nisan ayları boyunca devam eden ve Hollywood Reporter mecmuasının gördüğü iletilerden bir adedinde Noth, “Bu ortada sormak zorundayım geçen haftaki akşamımız güzeline gitti mi? Bence çok eğlenceliydi lakin senin nasıl hissettiğinden emin değilim” yazıyor.

Lily’nin yanıtı ise, “Bana eşlik etmen katiyetle hoşuma gitti. İletide hayli ayrıntıya girmeyeceğim. Lakin azıcık kullanılmış hissettim” formunda.

Chris Noth ve oyuncu Tara Wilson’ın 2012 yılından bu yana süren evliliğinden iki çocuğu var.