Şantiyelerden Dünya İkinciliğine

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Workindo’nun sponsor olduğu ulusal sportmen Ahmet Ertekin, Tayland’da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalyayı ülkemize getirdi.

İnşaatlarda çalışıp hem spor yapan tıpkı vakitte para kazanıp ailesinin geçimine katkı sağlayan muaythai şampiyonu ulusal atlet Ahmet Ertekin, Tayland’da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nda, 67 kiloda Türkiye’yi temsil etti. Ulusal atlet, gösterdiği üstün performans ile finale kadar gelerek dünya ikincisi oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Muaythai Dünya Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı temsil etmenin gurur verici olduğunu belirten Ahmet Ertekin, “Öncelikle bu yolda hayallerimi gerçekleştirmeme yardımcı olan ve bana inanarak sponsorluğumu üstüne alan Workindo ailesine fazlaca teşekkür ederim. Bu spora başlarken hayalini kurduğum dünya şampiyonasında yer almak ve bayrağımızı temsil etmek benim için epeyce değerliydi. Bu gururu yaşadığım için epey memnunum. Bu turnuvada dünya ikincisi olarak gümüş madalyayı ülkemize kazandırdım. Ancak daha yolun başındayız. Bir daha sonraki turnuvaya daha sıkı hazırlanıp dünya şampiyonu olmak için elimden gelenin en güzelini yapacağım.

Şantiyelerde çalışarak kendi imkanlarımla, bu biçimde bir muvaffakiyet elde edemezdim. Ancak Workindo’nun ve hocalarımın takviyesi yardımıyla bugün en yeterli imkanlarla sporumu yaparak profesyonelce yoluma devam ediyorum.” dedi.

Ahmet Ertekin ile gurur duyduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş ise, “Dünya ikinciliği muvaffakiyetinden ötürü Ahmet’i tebrik ediyorum. Ülkemizi Muaythai Dünya Şampiyonası’nda muvaffakiyet ile temsil etti. Ahmet ile yolumuz birinci kesiştiğinde, onun azmini ve hırsını görüp, kendisine sponsor olarak dayanak vermek istedik. Tüm çalışmalarını yakından takip ederek ona hayalini kurduğu bu yolda yol arkadaşlığı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ahmet ile bir arada kaç hoş işlere imza atmayı hedefliyoruz. Daha gidecek epeyce yolumuz, alacak epey madalyamız var.” dedi.

İnşaat kesiminin online pazaryeri ve meslek platformu Workindo, geçtiğimiz Ocak ayından itibaren genç sportmen Ahmet Ertekin’e sponsor olarak, çalışmalarını en âlâ kurallarda sürdürebilmesi için takviye vermeye başladı. Hazırlık sürecini çok verimli geçiren Ertekin, seçmelerde gösterdiği üstün performans ile ay-yıldızlı formayı dünya şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı