Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mevt haberini alan Ece Erken’in birinci kelamları ortaya çıktı: ‘Nasıl dayanacağım’

EliteDizqn

Active member
Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı bir balık restoranında silahlı taarruza uğradı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası 42 yaşındaki avukat hayatını kaybetti.

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Teze bakılırsa, Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na kimliği belgisiz kişi ya da bireyler silahlı hücum düzenledi. Atak daha sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan sürücüsü ise yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını yitirdi.

ECE ERKEN İLE 7 AY EVVEL EVLENMİŞTİ

42 yaşındaki Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 44 yaşındaki sunucu Ece Erken, iki yıllık beraberliklerinin akabinde 2021 yılının haziran ayında Bodrum’da sade bir merasimle nikah masasına oturmuştu.

Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşinden iki kızı bulunuyordu.

ECE ERKEN’İN BİRİNCİ KELAMLARINI BİRCAN BALİ AÇIKLADI

Uzun yıllar Ece Erken’le program sunan Bircan Bali, Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Erken’e ulaşamadığını fakat annesiyle konuştuğunu deklare etti.

Bali, açıklamasında şunları söylemiş oldu:

“Ece’nin annesiyle konuştum. ‘Ben onu epeyce seviyorum nasıl dayanacağım’ demiş. Eymen’in odasında ağlayarak uyuyakalmış. ‘Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum’ demiş. Eymen de biz yarın Bodrum’a gideceğiz Şafak ağabeyle demiş. Çocuk daha bilmiyor olağan.”

1 MİLYON LİRALIK DAVA YÜZÜNDEN ARBEDE

Beyaz TV muhabiri yaptığı açıklamada “Naaş gerekli incelemeler için İsimli Tıp Kurumu’nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş’ın eski lideri Fikret Orman’la görüşüyor. Buradaki toplantının akabinde Fikret Beyefendi uçağı olduğunu söyleyerek yerden ayrılıyor. sonrasındasında yere saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili ortalarında tartışma çıkıyor” demişti.