Roma, hayalini gerçekleştirmek için 97 yaşındaki büyükanne sosyal ağlardan yardım istiyor.

berkecan

New member
97 yaşındaki bir büyükannenin rüyası, kareli çarşaflarda “eski usul” anlatılmış ama aslında sosyal medya kullanıcılarının işbirliğini gerektiriyor.

İle ilgili Vera Monti Yayınlanan 3 Mayıs 2023

97 yaşındaki bir büyükannenin hayali: yeğeni Valentina ve sosyal ağların yardımıyla lise sınıf arkadaşlarını veya bazı akrabalarını bulmak.

Facebook’taki gönderi

“97 yaşındaki anneannem için küçük ama önemli bir dileğimi gerçekleştirmeme belki de yardımcı olabilecek tek iletişim kanalı olduğu için buraya yazıyorum. Dün beni evimden aradı ve ‘genç’ yaşıma ve sosyal medya deneyimime dayanarak bu mesajı ‘internet üzerinden’ göndermenin bir yolunu bulmam gerektiğini söyledi.

97 yaşındaki büyükannenin dileği

Bu güzel sözlerle büyükanne Fiorella’nın torunu Valentina’nın internet sitesinde yayınlanan yazısı başlıyor. facebook grubu “Trieste Salario Bölgesi” ancak Fanpage.it sayesinde ulusal yankı buldu. “Umarım sınıf arkadaşlarından biri veya onun soyadını tanıyan çocukları veya torunları bile bu duyuruyu görebilir ve artık anılar ve güzel anlarla yaşayan anneannemi tek bir kelimeyle bile gülümsetebilir” evet gönderisini bitiriyor. bu, büyükanneden gelen mektubu ekler.

Yeğeninin dediği gibi, Fiorella dileğini kareli bir kağıda yazarak ifade etti “favorileri Porta Pia’nın arkasındaki Caterina Volpicelli klasik lisesinde matematik ve fizik öğretti”, diye belirtiyor Valentina.

Mektup

Bayan Fiorella’nın mektubu aşağıdadır:

“Ben Roma’dan Fiorella Ingrao – 1925 doğumlu. L’den bir sınıf arkadaşımla internet aracılığıyla bağlantı kurmak istiyorum.buz Julius Caesar Spor Salonu Roma’da Corso Trieste’de hem ortaokula hem de liseye (bölüm B) lise diplomasına kadar devam ettik. Ninetta Ansaldi, sınıf başkanı Di Cristofaro, yetenekli Todaro, Occorsio kardeşler, Simonetti kardeşler, Vittorio Lumia, Giovanni Cesareo Bracco, Nora Pagano, güzel Pescatori, sınıf arkadaşı Cianfarani gibi birkaç isim hatırlıyorum. Peki ya profesörler: Dantist Martinelli (İtalyanca), Prof Marani (Latince ve Yunanca), Profesör Bardone (matematik ve fizik), Profesör Nicolosi (kimya) ve diğerleri… Sinyalinizi dört gözle bekliyorum.

Fiorella Ingrao

Yazımızla katkıda bulunmayı umarak, Bayan Ingrao’nun bu değerli dileği yerine getirebileceğini umabiliriz.