Resmi Gazete’de bugün (01.07.2021)

Trendio

Active member
YASAMA KISMI

TBMM KARARI

1290 Radyo ve Televizyon Üst Konseyi Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar

YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

–– Erzincan Havalimanının İsminin “Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı” Olarak Değiştirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4203)

–– 154 kV Kahramanmaraş-Elbistan Güç İletim Sınırı Deplase Projesi Kapsamında Birtakım Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafınca İvedi Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4204)

–– Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Hacıpınar, Darıözü ve Müderris Mahalleleri Hudutları İçerisinde Yer Alan Kimi Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesine Ait Karar (Karar Sayısı: 4205)

–– 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Hisseleri ve Tahsil Fiyatlarının Tespitine Dair Karar (Karar Sayısı: 4206)

–– 8/1/2002 tarihindeki ve 4736 Sayılı Kanunun 1 inci Hususunun Birinci Fıkrası Kararından Muaf Tutulacakların Tespitine Dair 28/1/2002 tarihindeki ve 2002/3654 Sayılı Bakanlar Konseyi sonucunda Değişiklik Yapılmasına Ait Karar (Karar Sayısı: 4207)

–– Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yurtdışı Teşkilatını Oluşturan Ünitelerin Nitelik, Kurulduğu Kent ve Ülke, misyon Alanı, Akredite Edildiği Ülkeler ve Bağlı Bulunduğu Misyonlar Hakkındaki 13/4/1999 tarihindeki ve 99/12770 Sayılı Bakanlar Şurası sonucunda Değişiklik Yapılmasına Ait Karar (Karar Sayısı: 4208)

–– Kontratlı İşçi Çalıştırılmasına Ait Temellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Temeller (Karar Sayısı: 4209)

YÖNETMELİKLER

–– Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 4210)

–– Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

BİLDİRİM

–– Zarurî Karşılıklar Hakkında Bildirim (Sayı: 2013/15)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Bildirim (Sayı: 2021/4)

KONSEY KARARLARI

–– Güç Piyasası Düzenleme Şurasının 30/06/2021 tarihindeki ve 10293, 10296, 10300 ve 10301 Sayılı Kararları

YARGI KISMI

ANAYASA MAHKEMESİ KARARI

–– Anayasa Mahkemesinin 24/2/2021 tarihindeki ve 2018/23896 Müracaat Numaralı sonucu

DANIŞTAY KARARI

–– Danıştay Sekizinci Dairesine İlişkin Karar

UYUŞMAZLIK MAHKEMESİ KARARLARI

–– Uyuşmazlık Mahkemesine İlişkin Kararlar

İLÂN KISMI

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Kıymetleri