“Rayları dengelerken bir haç belirdi, Tanrı bana bir şey söylemek istiyor”

berkecan

New member
Brandinazzo katliamının kurbanlarından biri Tik Tok’ta Tanrı’dan bir ‘sinyal’ aldığını iddia ettiği bir video yayınlamıştı.

İle ilgili Jacopo Romeo Yayınlanan 31 Ağustos 2023

Bir işaret, bir tesadüf, kötü bir alamet… Son dönemde alınan ‘sinyali’ tanımlamak zor. Michael Zanerakorkunçluğun kurbanlarından biri tren katliamı dün gece saat 10:00’da gerçekleşti Brandinazzo. 34 yaşındaki adam, ölümünden kısa süre önce bir video yayınlamıştı. Tik Tok trajik olaylardan sonra gözden geçirilirse gerçekten etkilidir.

Brandinazzo katliamı, kurbanlardan birinin alameti: “Tanrı bana bir şey söylemek istiyor”

Bu ilk defa başıma geliyor Ben küpeştenin üzerinde dururken haç çıktı. Tanrı bana bir şey söylemek istiyor Kesinlikle onu her gün aramama rağmen, çünkü şu an benim için iyi bir zaman değil” arka planda ‘ ileSevginin GücüFrankie Hollywood’a Gidiyor tarafından. Bu, profilinizde kalan son genel mesajdır Tik Tok itibaren Michael ZaneraBu gece tren istasyonunun yakınında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Vercelli’li Brandinazzo. Adam kendisinden dört kişiyle birlikte ortadan kayboldu iş arkadaşlarıonun gibi meşgul Bakım pistin bir bölümünde. Ölen beş kişinin yanı sıra olay yerinde diğer iki işçi sadece kim oldu trene dokundum ve bunun için trajediden kurtuldular.