Prens Harry ve Meghan Markle tartışmalı çizgi dizide ‘alay konusu’ oldu

EliteDizqn

Active member
HBO’nun satirik (eleştirel) çizgi dizisi The Prince geçen ay yayına girince manşetleri süslemiş, biroldukca kişi dizinin Prens George’la alay edişini “acımasız” diye nitelemişti. Lakin dizide alay konusu olan tek kraliyet mensubu o değildi.

Independent’in haberine göre çizgi dizinin kısımlarında Prens Harry ve Meghan Markle da ağır bir biçimde yer buluyor.

Family Guy’ın muharriri Gary Janetti’nin yarattığı dizi, Prens William’la Kate Middleton’ın tahta çıkma sırasında üçüncü olan en büyük çocukları Prens George’un gözünden kraliyet ailesinin hayali iç işleyişini mevzu ediyor.

Kısımlardan birinde, Orlanda Bloom ve Condola Rashad’ın sesleriyle hayat verdiği Prens Harry ve Meghan Markle karakterleri, Royally Screwed (Asil Bir Formda Mahvolanlar) isimli mesken dekorasyon programı sunarken görülüyor.

“ASİL BİR HALDE MAHVOLANLARIZ”

Çizgi dizideki çift kendilerini tanıtırken şu biçimde diyor:

“Merhaba, ben Meghan Markle ve ben Harry, biz asil bir biçimde mahvolanlarız. Her hafta durumu makus bir konutu güzelleştiriyoruz.”

Bir aile, meskenlerini dönüştürmek için ikili hayatları boyunca biriktirdikleri 75 bin doları (yaklaşık 650 bin TL) veriyor. Lakin ailenin annesi, kraliyet çiftinin tüm bütçeyi mutfak için som altın kakmalı bir tezgah ortası kaplamasına harcadığını ve meskenin geri kalanının büsbütün tıpkı olduğunu görür görmez yere yığılıyor.

“BEN PRENSES OLMAK İSTİYORDUM”

Bu ortada öteki bir kısımdaki bir sahnede de Prens Harry, küçükken masaj terapisti olmak istediğini açıklıyor.

Markle da buna cevaben şu biçimde söylüyor:

“Ah… Ben prenses olmak istiyordum.”

Kocası da, “Bu işi biraz berbat ettin” diye cevaplıyor.

The Prince’in takımında Cambridge Düşesi rolünde Lucy Punch, Prens Charles rolünde Dan Stevens ve Prenses Charlotte rolünde Sophie Turner da yer alıyor.