Paylaşımıyla reaksiyon çeken Yıldız Tilbe’den birinci açıklama: ‘Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez’

EliteDizqn

Active member
Müzikçi Yıldız Tilbe, sokakta yaşayan köpekleri gaye alan paylaşımlarıyla toplumsal medyada reaksiyon çekti.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Tilbe, “Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever nazaranvliler tarafınca bakılmalıdır. Saldıran köpek kümelerine bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?” dedi.

Müzikçi, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler gorevlendirilsin, hayvan sevmeyen yalnızca bakılırsav diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler nazaranvlendirilsin, denetim edilsin hayvan da kurtulsun insan da.”

REAKSİYON YAĞDI

Ünlü müzikçinin bu kelamlarına kısa müddette her kesitten toplumsal medya kullanıcısı reaksiyon gösterdi. Ortalarında ünlülerin de olduğu yüzlerce kişi, Tilbe’yi tabirlerinden dolayı kınadı.

TİLBE: BENİ KİMSE HAYVAN DÜŞMANI İLAN EDEMEZ

Yansıların akabinde Yıldız Tilbe’den bir açıklama geldi. Sokaktaki hesabından kar yağışını çektiği, art planda da kelamlarına açıklama getirdiği bir görüntüsünü toplumsal medya hesabından paylaşan Tilbe, “Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez” dedi.

Ünlü müzikçi, şu sözleri kullandı:

“’Saldırıp insanları parçalayan hayvanlar katledilsin, infaz edilsin insan öldüren beşerler üzere. Cezalandırılsın’ dedim. Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez tamam mı? Nitekim çok ayıp bu yazdıklarınız. Madem bu kadar hayvan seviyorsunuz haydi alın meskeninize birer tane. Donacak hepsi sokakta. O denli beslemekle olunmuyor hayvansever. Alın konutunuza birer tane. Hepsi ölecek artık sokakta. Bir bakacaksınız sabah ölmüş hepsi soğukta?”