Oyuncu Melih Özkaya: “Mesleğime olan aşkım yardımıyla memnunlukla, heyecanla yapıyorum işimi”

melegimsin

Member
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet”te Ali Komiser’e hayat veren hem başarısı birebir vakitte yeteneğiyle göz dolduran güzel oyuncu Melih Özkaya, kendisi, mesleği ve dizi projesine ait merak edilenleri

MAG Haziran sayısı için anlattı.

“Bitsin artık dediğim anlarda bile kendime yeterli ki bu mesleğin ortasındayım diyorum. ”

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet” dizisinin başarılı oyuncusu Melih Özkaya, dizi projesine ait merak edilenleri ve oyunculuğun keyifli yanlarını MAG okurları ile paylaştı.

“Ali karakteri için görüşmeye gittiğimde direktörümüz, direkt “sen Ali komisersin” dedi. daha sonrasında karakter tahlilini okuduğumda da bu karakterde kendimden hayli şey gördüm. Dizinin prime time’da yayınlanacak olması ve tüm dünyada izlenecek olması da beni çeken en kıymetli unsurlardandı” diyen Melih Özkaya kelamlarına şöyleki devam etti: “Günlük dizilere karşı bir önyargı var. Lakin Emanet dizisi haftalık dizilerle reyting konusunda savaşacak hatta birden fazla haftalık diziyi geride bırakacak grafiklere sahip. O yüzden ortasında olduğum projeden epeyce mutluyum.”

Dizinin mesleğine yansıyan avantajlarından kelam eden Özkaya, Emanet dizisinin kendisine epey şey kattığını ve tam manasıyla bu diziyle kendini bulduğunu söylemiş oldu. Başarılı oyuncu, yakın gelecekte hedeflerinizde neler var sorusuna ise “ Uzun yıllar bu işi en gerçek biçimde yapmak istiyorum. Şu anda geleceğe dair tek gayem bu” biçiminde karşılık verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı