“Oğlum Bir Canavar”

berkecan

New member
Alessandro Impagnatiello’nun annesi Sabrina Paulis, La Vita’ya canlı yayında oğlu hakkında konuştu: “Hala inanmıyorum”

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 2 Haziran 2023

Giulia Tramontano’yu öldürmekle suçlanan 30 yaşındaki Alessandro Impagnatiello’nun annesi Sabrina Paulis, “La vita in Directe”e konuştu. kadın, Senago’da yaşanan drama gözle görülür şekilde sarsıldı yedi aylık hamile kızın hayatının elinden alındığı, gözyaşları içinde oğlunun yaptıklarından dolayı af diledi: “Böyle bir çocuk yaptığım için bir anne olarak tüm aileden özür dilerim.”

Alessandro Impagnatiello’nun annesi Giulia Tramontano, “Oğlum bir canavar” diyor.

Kadın dedi ki: “Giulia’nın aile üyelerini hayal bile edemiyorum. Rahibe Loredana harika bir insan. İskender bir canavar sonra devam etti: “Nasıl affedersin? Alessandro ödeyecek, evet ama bu affedilemez […] Bir anne olarak ondan af diliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Böyle bir çocuğu olduğu için ondan af diliyorum. Kimsenin bilmediği böyle bir çocuğum olduğu için tüm aileden özür dilerim. Öyle değildi.”

“Ne olduğunu bilmiyorum, hala inanmıyorum”

Sonunda Impagnetiello’nun annesi korkunç cinayetin işlendiği günleri hatırladı: “Çok inandırıcıydı. Ona dedim ki: ‘Ale, bana bir şey söylemek zorunda mısın? Merak etme. Yalnızdık ve ‘Hayır sana bir şey söylemek zorunda değilim’ dedi. Giulia nerede?’ Ve ağlıyordu ”. Oğul şöyle cevap vermişti: “Bana güveniyorsun. Bana güvenmelisin.” Kadın şunları kaydetti: “Nasılsın? Biri sana böyle diyor ve senin oğlun mu? O bir canavar ve bunu hep tekrarlayacağım ama o öyle değildi”