Ölen kızları için iPhone biçiminde mezar taşı diktiler

EliteDizqn

Active member
Yeni Zelandalı Theresa Matautia için yaptırılan iPhone halindeki mezar taşı TikTok’ta paylaşılınca viral oldu. Geoff Matautia’nın, kız kardeşi hakkında 5 gün evvel yayımladığı görüntü 22 milyondan fazla kere izlenirken 3 milyonu aşkın beğeni aldı.

Theresa Matautia, Ağustos 2018’de 15 yaşındayken intihar etmişti.

Independent Türkçe’de yer alan habere bakılırsa;
kelam konusu imajlarda ailenin, Yeni Zelanda geleneklerine uygun biçimde mezarlıkta piknik yaptığı görülüyor.

Geoff Matautia bir daha sonraki görüntüsünde ise kardeşinin cep telefonuna epeyce sık baktığını, adeta yapıştığını ve bu yüzden kelam konusu mezar taşını yaptırdıklarını söylemiş oldu:

“Herkes kayıpla birebir biçimde baş etmiyor. Ailemiz bunu farklı bir biçimde yaptı.”

“BU GÖRÜNTÜYE GÜLMENİZE MÜSAADE VERİYORUZ”

Geoff Matautia, başının karıştığını söyleyen kullanıcılar için ise şu biçimde konuştu:

“Bu görüntüye gülmenize müsaade veriyoruz. Theresa’nın vefatının üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Ailem bununla nasıl başa çıkacağını yeni öğrendi.”

Mezar taşında Theresa Matautia’nın ebeveynleri ve kardeşlerinden gelmiş üzere görünen bildiriler yer alıyor. Annesinin bildirisinde “Benim elimi tutan senin küçük elinin anısı kalbime sıcak bir parıltı getiriyor. Seni özledim hoş kızım” yazıyor.

Babanın bildirisi ise şöyle:

“Bugün, tıpkı her gün üzere, seni düşünüyorum tatlım. Seni özlüyorum ve seni seviyorum küçük meleğim.”

Görüntü ayrıyeten binlerce yorum aldı. Bir kullanıcı “Lütfen telefonu nizamlı biçimde güncelleyin. Theresa yenilerini hak ediyor” derken, bir diğeri ise “Benzersizliği ve iletileri içine yerleştirme fikri hoş. Theresa bunu severdi üzere geliyor” yorumunda bulundu.