myBidfood ile mesken dışı tüketimde maliyetler denetim altında!

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
Konut dışı tüketim ve besin alanında uzmanlaşmış önder şirketlerden biri olan
Bidfood Türkiye, 7/24 her yerden ulaşılabilen myBidfood platformu ile müşterilerinin maliyetlerini ve tedariklerini yönetmelerine yardımcı oluyor.

Konut dışı tüketim ve besin alanında dijitalleşmenin öncülerinden Bidfood Türkiye, bir yandan kendi iş yapış biçimlerini değiştirirken başka yandan hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, 2008 yılından bu yana kullandığı ve Bidfood Türkiye’yi kesimde kıymetli manada ayrıştıran myBidfood altyapısını pandemi periyodunda geliştirerek müşterilerinin kullanmasına sundu.

myBidfood: Bir sipariş platformundan daha fazlası…

Bidfood Türkiye müşterileri, kesimdeki en üst ve ileri teknolojiye sahip uygulama olan myBidfood’u bilgisayar yahut telefonlarına yükleyerek kullanabiliyor. myBidfood yardımıyla istedikleri vakit, istedikleri yerden bütün bilgilere ulaşıp 7/24 muhtaçlıklarını karşılayabiliyorlar.

Yalnızca bir sipariş platformundan daha fazlasını sunan myBidfood yardımıyla, müşteriler kendi fiyatlarını, canlı stok ayrıntılarını, mamüllerin bütün içerik/alerjen ayrıntılarını ve fotoğraflarını tek bir platformdan nazaranbiliyor. Süratli sipariş butonunu kullanarak yapay zekanın daha evvelki alımları tahlil ederek oluşturduğu tekliflerinden yararlanabiliyorlar. bu biçimdece yalnızca üç adımda siparişlerini verebiliyorlar. Sipariş listelerini kaydedip, paylaşıp istedikleri vakit siparişlerini buna göre oluşturabiliyorlar. beraberinde ekstre ayrıntıları, ödeme bilgileri, kredi limitlerini de canlı olarak takip edebiliyor ve en son hangi eseri hangi maliyetten ne kadar aldıklarının denetimini de gerçekleştirebiliyorlar. bu biçimdece maliyetlerini denetim ederken kendi içlerinde kurgulayabilecekleri hiyerarşi sistemiyle farklı onay tertipleri de kurabiliyorlar.

myBidfood eksiği görüyor, siparişi hatırlatıyor

myBidfood alt yapısında yapılan bir yenilikle, müşterilerin reçete detaylarıne istinaden hangi eserden ne kadar sipariş etmesi gerektiğini hesaplamadan, direkt sistemin müşteriye teklifte bulunabileceği bir maliyet idare modülü de eklendi. Ayrıyeten müşterilere, siparişlerinin nerede olduğunu canlı bir biçimde izleme imkanı da sağlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı