Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez kimdir? niye öldü, hastalığı neydi? İşte otopsi raporu

EliteDizqn

Active member
Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’in otopsi raporu, hayatını kaybetmesinden iki yıl daha sonra geldi. Savcılık, 2020 yılında yaşanan ve kuşkulu gördüğü mevtle ilgili başlatmış olduğu soruşturmayı tamamladı. O devir şeker komasına girdiği belirtilen 51 yaşındaki Sema Bekmez’in kalp yetmezliği niçiniyle hayatını yitirdiği öğrenildi.

• Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’in vefat sebebi aşikâr oldu
SEMA BEKMEZ’İN HAYAT KISSASI

1969 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Sema Bekmez’in mesleği oyuncu menajerliği olarak biliniyordu.

1996 yılında çıkış yakaladıktan daha sonra birinci eşi Senem Hanım’dan boşanan müzikçi Murat Göğebakan ile 2000 yılında evlendi.

2009 yılına kadar ismi pek magazin gündemine gelmeyen Sema Bekmez, eşi Murat Göğebakan’ın kan kanserine yakalanmasının akabinde ‘ihanet’ savlarıyla gündemi meşgul etti.

Sema Bekmez’in, o periyot İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin basketbol oyuncusu olan Doğan Deniz Yiğit ile münasebeti olduğu ileri sürüldü. Bu niçinle Murat Göğebakan’ın tedavi reddettiği sav edildi.

2010 yılında sıhhatine kavuşan Murat Göğebakan, 2011 yılında Sema Bekmez ile olan evliliğini resmen noktaladı. 2010 yılında verdiği bir röportajda, aldatılma tezlerini doğrulayan Murat Göğebakan, “Kanseri yendim fakat ihanete yenildim. Bunlardan uzak kalmak için kaçıyorum, Amerika’ya gidiyorum. Asıl o adama (Doğan Deniz Yiğit) ‘niçin Murat Göğebakan hasta yatağında kanser tedavisi görüyorken bunu yaptın, sen nasıl delikanlısın, evli bir bayana nasıl bakarsın’ diye sormalısınız. O bayan (Sema Bekmez) meyilli bile olsa dönüp bakmamalıydı.

Tüm bunları bile bile evliliğimi kurtarmak için dört kez uğraş ettim. İnanın kanserle gayretten daha ağır bir gayrete girdim. Sema 41 yaşında bir bayan ve beyefendi de 21 yaşında. Ancak Allah’a havale ettim, onun görmesini bekliyorum. Ben hastanede 208 gün yattım. Sema ise yanımda üç gün yattı.” dedi.

2013 yılında hastalığı nükseden Murat Göğebakan, 2014 yılında 45 yaşında ömrünü kaybetti. Merhum müzikçinin kardeşi Melih Göğebakan, ağabeyinin boşanmanın akabinde aldatılmayı kendine ve erkeklik gururuna yediremediği için keder niçiniyle hastalığının tekrar ortaya çıktığını söylemiş oldu. Murat Göğebakan’ın annesi Hatice Göğebakan ise, “Oğlum kanseri yendi lakin ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez’in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti mevti seçti” dedi.

SEMA BEKMEZ niye ÖLDÜ?

Murat Göğebakan’ın vefatının akabinde gözlerden kaybolan Sema Bekmez, 6 Kasım 2020 tarihinde şeker komasına girerek 51 yaşında hayatını kaybetti. Konut arkadaşı, verdiği tabirde “Ağzından beyaz renkli sıvı gelmişti. Ambulansı aradım” dedi.

İsimli Tıp Kurumu, Sema Bekmez’in kesin vefat sebebini anlamak için yaptığı otopsi daha sonrası ‘ölüm sebebi kalp damar yetmezliği’ raporunu verdi.