Meryem Uzerli “İnsanların Yaptığım İşi Sevmesi Beni Çok Memnun Ediyor”

melegimsin

Member
“Harika Yüzyıl” dizisi ile gönüllerde taht kuran, Alman asıllı hoş oyuncu Meryem Uzerli MAG Ekim sayısının konuğu oldu.

“Geçmişte nitekim hayatış, tarihi bir karakteri oynamak bir onurdu.”

“Benim için kıssa, oynayacağım karakter ve projeye karşı ne hissettiğim fazlaca kıymetli.”

“Oynayacağım karakterle yatar, onunla kalkarım. özetlemek gerekirsesı tüm varlığım ve tüm dünyam o karakter olur.”

“Benim için kalıcı olan kalbin hoş olması, gerisi kıymetli değil.”

Duru hoşluğu, gücü ve samimiyeti ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Meryem Uzerli, mesleği, yeni projeleri, ailesi ve kendisine ait merak edilenleri MAG Ekim sayısında anlattı.

“İnsanların benim yaptığım işi sevmesi beni fazlaca memnun ediyor” açıklamasında bulunan hoş ve başarılı oyuncu “esasen bu her sanatçıyı keyifli eder diye düşünüyorum. Demek ki beni bir duygusal varlık olarak hissediyorlar. Daha büyük bir armağan olamaz. Bir sanatçı için.. Bir insan için.. Aslında hayatımda bu durumun bana kattığı memnunluk haricinde epey bir şey değişmedi. Bunun haricinde farklı ülkelere yaptığım iş seyahatlerim çoğaldı, yoğunluğum arttı diyebilirim” dedi.

Unutamadığınız bir set anınızı paylaşır mısınız? Sorusuna ise hoş oyuncu şöyle karşılık verdi : “Bir seferinde sette epeyce ağır gülme krizine girdiğimiz bir olay olmuştu. Partnerim ve ben iki saat boyunca gülme krizine girdiğimiz için bir türlü planı çekememiştik. Öteki bir anımda da ağlamam gereken bir sahnede ağlayamadım. Ağlamam için göz yakan bir krem sürmüştük. Krem o kadar tesirliydi ki çekimden daha sonra iki gün boyunca görmekte zorlanıyordum. Bir kezinde de rolü alabilmek için herkese cet binebiliyorum demiştim. Atlı sahnelerin çekim sırası geldiğinde ise endişeden daima ezberlediklerimi unutuyordum. Artık aklıma geldikçe bu olaya fazlaca gülüyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı