“Mafyadan yargılanmayı onur olarak görüyorum”

berkecan

New member
Matteo Messina Denaro’nun kız kardeşi Rosalia’nın evinde Salvatore Riina’nınkine benzer sanrılar içeren bir “manifesto” bulundu.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 3 Mart 2023

Bir nevi “manifesto” Matthew Messina Para tutuklanan kız kardeşi Rosalia’nın evinde bulundu. Salvatore Riina’nın sanrılarına çok benzeyen, çeşitli notalar ve çok özel ifadeler içeren bir not.

Messina Denaro, patronun “manifestosunu” buldu: “Mafyadan yargılanmayı bir onur olarak görüyorum”

Kız kardeşi Rosalia’nın tutuklanmasına yol açan, saklandığı yerlerde saklanan, patronun sağlığına ilişkin notların ve mühürlü mesajların bulunduğu kağıdı bulan Ros jandarmaları çok şey söyledi. Messina Parası. “Mafya ile itham edilmeyi bu noktada bir onur olarak görüyorum. Alçaklar gibi zulüm gördük. İnsan ırkından değilmişiz gibi davranılıyor. Silinmesi gereken bir etnik grup haline geldik. Yine de, tanımadığımız bir Piedmontese ve ardından bir Roma devleti tarafından ezilmekten bıkmış bu Sicilya ülkesinin çocuklarıyız. Biz Sicilyalıyız ve öyle kalmak istedik”diye yazdı patron bir tür“belirgin” bir tarihçi olarak doğaçlama yaptığı. “İnsanlara büyük bir yalan uydurdular. Biz kötü, onlar iyi. Bu yalanla dünyamızı batırdılar. Ne zaman yeni bir tutuklama olsa, bu topraklar için acı çeken kadın ve erkeklerin listesi büyüyor. Hakarete, rezalete, baskıya, şiddete geçit vermediğini gösteren bir topluluğun parçası oluyorsunuz. Biz buyuz ve bir gün her şeyin tanınacağına ve tarihin canımızı alan şeyi bize geri vereceğine ikna oldum.” hala okuyor.

Messina Denaro’nun pizzacı

İletişim kurmanın bir yolunu bulmaya zorlanan tüm mafya kaçakları gibi, Matteo Messina Denaro da pizzalar. Ve Rosalia, erkek kardeşi tarafından yazılan notların koruyucusuydu. Birçoğu eski kaçağın tutuklanmasının ardından bulundu. Bantla mühürlenmiş mesajlar, paketlere sarılı, Strawberry, Strawberry, Condor, Cherry, Reparto, Parmigiano, Malato, Complicato, Mela gibi kod isimlerle belirtilen alıcılara hitap ediyor. Pizzani, patronun kendisinin “geçişler” olarak tanımladığı bir sadıklar zinciri aracılığıyla iletildi.