Madonna’nın hayatı sinema oluyor

EliteDizqn

Active member
Popun divası Madonna’nın (63) ömrü Material Girl ismiyle biyografi sineması oluyor. Madonna’nın gençliğini oynayacak isimler içinde kızı Lourdes Leon’un (25) ismi öne çıkıyor.

NTV’de yer alan habere bakılırsa; sinema, müzikçinin 40 yıllık mesleğini işleyecek. Universal Pictures; Amerikalı müzikçinin, kendi ömrünü anlatan sineması kendisinin yöneteceği ve senaryoyu Diablo Cody ile bir arada kaleme alacağını doğruladı.

Sinemada Amy Pascal, üretimci; Sara Zambreno ve Guy Oseary ise baş üretimciler olarak nazaranv alacak.

“ODAK NOKTASI MÜZİK OLACAK”

Madonna, sinemayla ilgili toplumsal medyada yaptığı açıklamada daha evvel “Bir sanatçı, müzisyen, dansçı ve bir insan olarak hayatın beni bu dünyada yoluna koymaya çalıştığı inanılmaz seyahati anlatmak istiyorum. Sinemanın odak noktası daima müzik olacak. Müzik benim yola devam etmemi, sanat hayatta kalmamı sağladı. Anlatılmamış ve ilham verici fazlaca fazla kıssa var ve bunları benden daha yeterli kim anlatabilir hayatımın iniş ve çıkışlarını sesim ve vizyonumla paylaşmak hayli önemli” demişti.

Sinema, Madonna’nın Michigan’da Katolik bir ailede yetiştirilmesinden daha sonra New York’a taşınması ve nihayetinde milletlerarası bir yıldız olma yolunda yükselişini anlatacak.

Madonna’nın oyuncu Carlos Leon ile beraberliğinden dünyaya gelen en büyük çocuğu Lourdes Leon, annesini “Tam bir denetim manyağı” olarak tanımlıyor.

“ÜNİVERSİTE PARAMI BİLE KENDİM ÖDEDİM”

Lourdes Leon, annesi ile yaptığı az açıklamalardan birinde “Eğer ebeveynleriniz gereksinimlerinizi karşılıyorsa bu, onlara sizin üzerinizde baskı yapma fırsatını veriyor” diyen Leon, “Liseden mezun olur olmaz ondan büsbütün bağımsız olmam gerekiyordu, Üniversite paramı bile kendim ödedim” biçiminde konuşmuştu.

Annesini övmeyi de ihmal etmeyen Leon, Madonna’nın muhtemelen gördüğü en çalışkan insan olduğunu söyleyerek, “Maalesef bu özelliği miras olarak almadım”dedi.

6 ÇOCUĞU VAR

Lourdes Leon, Madonna’nın en büyük çocuğu. Ünlü yıldızın, direktör Guy Ritchie ile evliliğinden dünyaya gelen Rocco isminde bir oğlu ile evlat edindiği David Banda, Mercy James ile ikizler Estere ve Stelle Ciccone olmak üzere toplam altı çocuğu bulunuyor.