Los Angeles’ta ödül töreni: Beyoncé Grammy rekoru kırdı

Trendio

Active member
Durum: 06.02.2023 05:56

32 Grammy – başka hiç kimse Beyoncé kadar çok müzik ödülüne sahip değil. Los Angeles’taki ödül töreninde şarkıcı dört altın gramofon daha aldı. Yılın Albümü ödülü Harry Styles’a gitti.

ABD’li şarkıcı Beyoncé, Los Angeles’ta düzenlenen bu yılki Grammy Ödülleri’nde dört Grammy aldı. Sanatçının 32 Grammy’si var – şimdiye kadarki diğer tüm ödül kazananlardan daha fazla. Beyoncé, 1997’de ölen ve 31 Grammy ile rekor sahibi olan şef Georg Solti’nin yerini aldı.

Dokuz kategoride aday gösterilen 41 yaşındaki oyuncu, diğerlerinin yanı sıra “Rönesans” adlı çalışmasıyla en iyi dans/elektronik albümü dalında gıpta ile bakılan Grammy ödülünü aldı. Ödül töreninde Beyoncé, “Çok duygusal olmamaya çalışıyorum (…) ve bu akşamın tadını çıkarmaya çalışıyorum” dedi. “Beni seven ve cesaretlendiren aileme, babama ve anneme teşekkür etmek istiyorum” diye ekledi. “Harika kocama ve üç harika çocuğuma evde izledikleri için teşekkür ederim.”

Yılın Harry Styles Albümü

Ancak yılın albümü Harry Styles’tan geliyor. “Harry’nin Evi” için ödül aldı. Yılın kaydı ödülü Lizzo’ya gitti: Lizzo ve prodüksiyon ekibi, “About Damn Time” adlı şarkılarıyla ödüllendirildi. Harry Styles’ın “As It Was”, Beyoncé’nin “Break My Soul” ve Kendrick Lamar’ın “The Heart Part 5” şarkısını geride bıraktılar.

Lizzo kabul konuşmasında, “Karanlığın ve pek çok korkunç şeyin olduğu bir dünyada, insanların doğaları gereği iyi olduğuna inanmak istiyorum,” dedi. 34 yaşındaki kendini çeşitliliğe, eşitliğe ve olumlu bir vücut imajına adamıştır.