Lider Öztürk; “Sporun ve Atletin Her Vakit Yanındayız”

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Yahyalı Belediye Lideri Esat Öztürk, ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerine maddi ve manevi dayanak vererek, ilçeyi sportmen yetiştirme merkezi haline getirmek için çalıştıklarını söylemiş oldu.

Yerköyspor Futbol akademisi yönetici ve atletlerini makamında kabul eden Lider Esat Öztürk, ilçede sportif manada kıymetli muvaffakiyetler kazanıldığını söz ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Futbol, Kayak, Snowboard, Beyzbol, Softbol üzere branşlarda alınan değerli muvaffakiyetlerin göğüslerini kabarttığını söyleyen Lider Öztürk, belediye olarak her vakit spor ve sportmenlerin yanlarında olduklarını söz etti.

Ziyarette konuşan Lider Öztürk; “Belediye olarak her vakit spor ve atletin dostuyuz. Burada faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimizi yakından takip ediyor, onlara her vakit dayanak oluyoruz. Buradan meclis üyelerimize bir teşekkürüm var. Meclisimiz aldığı kararlarla amatör kulüplerimizin hepsine maddi dayanakta bulunduk. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bugün, Yerköyspor Futbol Akademisi Lideri Hacı Yusuf Şahin, Basın Sözcüsü Berat Tolga Turaç, Kayserispor’dan transfer edilen Gineli ulusal oyuncu Salifou Soumah ve altyapı oyuncuları ile Armada Kayak ve Snowboard Kulübü atletlerini konuk ediyoruz. Yeni başlayan dönemde Yerköyspor’umuza muvaffakiyetler diliyorum. Birinci hafta 9-1 üzere skorla galip geldiler. Tebrik ediyorum. Bir tebriğim de Zeynep Nisa Yerebasmaz kızımıza. Türkiye Snowboard Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu. İnşallah kımızın fazlaca çalışıp birinci olacak ve inanıyorum bir gün Olimpiyatlarda yarışacak. Biz belediye olarak onların her vakit destekçisiyiz. Çocuklarımıza sahip çıkmalı, onları gerçek biçimde yönlendirmeliyiz. Bu doğrultu da hareket eden Yerköyspor Akademisi’nde 200’ e yakın çocuğumuz eğitim alıyor. İnşallah buradan hayli başarılı atletleri ülkemize kazandıracağız.” Sözlerini kullandı.

Yerköyspor Futbol Akademisi Basın Sözcüsü Berat Tolga Turaç ’ta Lider Esat Öztürk’e teşekkür ederek; “ Biz akademiyi kurmak için yola çıktımızda liderimiz bize tam takviye verdi. Ve bu dayanağını bizden hiç esirgemedi. Bu dayanak bizleri yüreklendi. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Verilen emeklerin meyvelerini yavaş yavaş almaya başlayacağız.” Diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı