Lider İbrahim Sandıkçı, gençleri “KESİŞME: Uygun Ki Varsın Eren” sinemasına götürme kelamı verdi.

EliteDizqn

Active member
Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, yeni yılın birinci “Başkana Soru-Yorum” programında liseli öğrencilerle buluştu. Moderatörlüğünü Canik İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar’ın yaptığı program 15 Temmuz Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşti. Programda öğrencilerin yönelttiği soruları yanıtlandıran Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, gelen talepler üzerine bütün okul öğrencilerini “KESİŞME: Güzel Ki Varsın Eren” sinemasına götürme kelamı verdi.

ALKIŞ TUFANI KOPTU

Okul öğretmenlerinden Ömür Ömür’ün Lider Sandıkçı’ya yönelttiği “Öğrencilerimize önereceğiniz kitap, dizi sinema ya da sinema sineması olur mu?” sorusu üzerine İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar kelam alıp “Belki Lider Beyefendi öğrencilerimizi ‘İyi Ki Varsın Eren’ sinemasına gdolayır” dedi. Lider Sandıkçı’nın, “Evet, bildiri alınmıştır. Okuldaki tüm öğrencilerimizi sinemaya gdolayıyoruz” diye karşılık vermesi üzerine salonda alkış tufanı koptu. Gençlerle bir arada ‘KESİŞME: Âlâ Ki Varsın Eren’ sinemasına gitme kelamı veren Lider İbrahim Sandıkçı, Trabzon’un Maçka ilçesinde Mehmetçik’in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı sinemanın büyük ilgi gördüğünü beyan etti. Sinema sineması izlemeyi epeyce sevdiğini aktaran Lider Sandıkçı, geçtiğimiz haftalarda Samsun Üniversitesi öğrencileriyle birlikte ‘ÖRÜMCEK ADAM: Meskene Dönüş Yok’ sinemasını izlediklerini söylemiş oldu. Yeterli bir sinema seyircisi olduğunu belirten Lider İbrahim Sandıkçı, “Gösterime giren tüm sinemaları nazaranve gelmedilk evvelki yıllar izleme fırsatı buluyordum. Bilhassa bilimkurgu stili sinemaları izlemeyi epey severim. bakılırsave geldikten daha sonra ise sinema sineması izlemeye pek vaktimiz olmuyor. Bu vesileyle sizlerle birlikte bu hoş sineması izleme fırsatımız olacak” diye konuştu.

GENÇLERE YATIRIMA DEVAM

“Başkana Soru-Yorum” programında öğrencilerden gelen sorulara yanıt veren Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, gençlerle birlikte olmaktan büyük memnunluk duyduğunu lisana getirdi. 2021 yılında ilçedeki gençlere yönelik fazlaca kıymetli projelerin hayata geçirildiğini belirten Lider İbrahim Sandıkçı, bu proje ve faaliyetlerin 2022 yılında artarak devam edeceğini söylemiş oldu. Lider Sandıkçı, kendisine soru yönelten öğrencilere çekilişle armağan takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin akabinde program son buldu.

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı’nın öğrenciler tarafınca yöneltilen soruları yanıtlandırdığı “Başkana Soru-Yorum” isimli program Pazar günü saat 10.00 itibariyle Belediye’nin Youtube kanalında yayına gireceği bildirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı