KO-MEK küçük ressama renk oldu

EliteDizqn

Active member
Küçük ressam Sare, KO-MEK’in dayanağıyla başarılı çalışmalarına devam ediyor

Sanat ve tasarım alanında binlerce kursiyere eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) geleceğin ressamlarına da takviye oluyor. Biroldukca toplumsal sorumluluk projesinde yer alarak başarılı çalışmalar yürüten KO-MEK, annesinin sayesinde kendilerine ulaşarak boya ve fırça ekibi isteyen minik ressam Sare’nin davetini karşılıksız bırakmadı.

ŞOVALE, BOYA VE FIRÇALAR KO-MEK’TEN

KO-MEK Vefası ile Türkiye’nin dört bir yanında binlerce kalbe dokunan KO-MEK, bu kere fotoğraf yapmasını hayli seven fakat şövale ve fırça ekibi almakta kuvvetlik çeken 7 yaşındaki Sare Tütüncü’ye takviye oldu. Sare’nin davetini karşılıksız bırakmayan KO-MEK minik ressama şövale, boya ve fırça grubu ikram etti. Armağanlarını büyük bir titizlik ve heyecanla açan Sare çabucak sonrasında şövalesini kurarak yarım bıraktığı fotoğraflarını tamamlamak için çalışmalara başladı.

RESSAM OLMAYI ÇOK İSTİYORUM

Birfazlaca fotoğraf yaparak müsabakalarda dereceler alan minik ressam Sare, KO-MEK ailesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ‘’Resim yapmayı fazlaca seviyorum. Çok küçükken yapmaya başladım sanki ilerletebilir miyim diye annemle konuştuk. Okulda yaptığım fotoğraflar müsabakalarda dereceye girince artık fotoğraf yapma fikrim düzgünce oluştu. Fotoğraf yapmak hayli şahane bir his, bana memnunluk veriyor, ilerde ressam olup stantlar açmak istiyorum. Annem, babam da bana dayanak oluyor. Fotoğraflarımı hayal ederek kurgulayarak çiziyorum. KO-MEK’i daha öncesinden de biliyordum. Annem vasıtasıyla ulaştım, bana takviye olup bu hoş ekibi gönderdikleri için epeyce teşekkür ediyorum’’ diyerek hislerini lisana getirdi.

10 PARMAĞINDA 10 BECERİ

Adeta 10 parmağında 10 beceri olan Sare, fotoğrafla birlikte kitap okumayı ve yazmayı da fazlaca seviyor. Daha okuma yazmaya yeni başladığı devirde annesine adadığı bir kitap yazmaya başlayan Sare, kısa müddette kitabı bitirerek baskıya verdiğini ve yayınlandığını da belirterek, bu alanda da tezli olduğunu tabir ediyor. Fotoğraf ve edebiyat alanında kendisini geliştirmek isteyen Sare, çalışmalarına artık KO-MEK’in de takviyesiyle sürat vereceğini belirtti.

KO-MEK VEFASI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

KO-MEK Vefası ile yüzleri güldüren, biroldukça kalbe dokunarak onların memnun bulunmasına vesile olan KO-MEK’te eğitimler 43 kurs merkezinde 355 farklı branşta devam ediyor. Her kısımdan her yaştan vatandaşa ulaşan KO-MEK, ‘’her insanın eğitim alacağı bir branş vardır’’ diyerek kursiyerlerini bekliyor. Meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra istihdam alanında da açmış olduğu kurslarla eğitimler veren KO-MEK binlerce bireye gönül kapısı olmaya devam ediyor. KO-MEK Vefası ile gönül köprüleri kuran KO-MEK eğitim almak isteyen her insanın yuvası oluyor.

ONLİNE MÜRACAAT İÇİN

Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı