Kimliği belirsiz kişiler kaydıraklara muriatik asit döktü, iki çocuk yandı

berkecan

New member
Parkta geçen sakin bir gün kabusa dönüştü: Kaydıraklara dökülen asitle yanan iki çocuk.

İle ilgili Richard Amato Yayınlanan 15 Haziran 2023

Bazı yabancılar Massachusetts’teki bir parkın kaydıraklarına muriatik asit döktüler: iki çocuk ciddi şekilde yandı.

Park kaydıraklarında asit: yanmış iki çocuk

Parkta sakin bir gün, bazı ABD’li çocuklar için kabusa dönüştü Massachusetts. İki küçük kardeş kendilerini evde buldu. çıban ve kabarcıklarla kaplı ciltgelen kurbanlar yanıklar: yerel makamlara göre küçükler bazılarıyla temas etmiş olmalıtuzruhu birisinin kasıtlı olarak parkta kaydıraklara döküldü.

“Sabah erkenden gittik, ilk gelen bizdik ve çocukları kendi başlarına oynasınlar diye bıraktım. Slaytların altında sıvı olduğunu fark ettim ama Yağmur suyu sandım».
Bu, kurbanların annesi Bayan Ashley Thielen’in yerel medyaya anlattığı hikayedir. Bu arada çocuklara ilaç verildi ama neyse ki iyileştiler. bildirildi çoğunlukla yüzeysel yanık yaraları Ve Onlar iyi.

Olayla ilgili soruşturmalar

dan yapılan basın açıklamasına göre itfaiyeciler Longmeadow – olayların geçen 11 Haziran Pazar günü gerçekleştiği yer – asit dökmek için bazı vandallar olurdu.

Müfettişlere göre, suçluların o zamandan beri maddeye erişimi olacaktı. yakındaki bir yüzme havuzunun deposu: Burada küveti temizlemek ve dezenfekte etmek için kullanılır. Şüpheliler baskın havuz kimyasallarının bulunduğu depoda «korunan bir alanda uygun şekilde saklanan» ve maddenin olduğu şişeleri alırlardı.