Kaspersky Lisans İdaresi Portalı 2.0, iş ortakları ve distribütörler için nizamlı lisans siparişini hızlandırıyor

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
Yönetilen güvenlik hizmeti sağlayıcıların (MSP’lerin) Kaspersky eser lisanslarını sipariş etmesini ve yönetmesini sağlayan Kaspersky Lisans İdare Portalı (LMP), sistemli lisans siparişini de içerecek biçimde güncellendi. bu biçimdece iş ortakları ve distribütörler için lisans yenileme ve yeni lisans sipariş süreçlerinin otomasyonu sağlanarak saatler, hatta günler süren e-posta yazışmaları yerine birkaç tıklamayla lisan süreçleri yapılabiliyor. Adım adım ideolojisiyle çalışan yeni eser yapılandırıcı, uygun Kaspersky tekliflerinin seçimini değerli ölçüde sıradanleştiriyor.

İş yapma kolaylığı, iş ortaklarının bir arada çalışacakları tedarikçileri seçerken aradığı kıymetli bir öge. ABD’deki satıcıların neredeyse yarısı (45) bunu en büyük avantajları olarak isimlendiriyor. Bu kolaylık çeşitli faktörleri içerebiliyor. Bunlardan biri portal, program, tedarik süreci vb. dahil olmak üzere satıcının ortak araçlarının kullanılabilirliği. Süreç ne kadar az adımda gerçekleşiyorsa, iş ortağı asıl işine ve satışa o ölçüde fazla odaklanabiliyor. Bu sonuçta her iki taraf için de yarar sağlıyor.

Güncelleme yardımıyla Kaspersky’nin olağan (yıllık, abonelik dışı) lisanslarını kullanan iş ortakları artık mutabakat kayıtları, yenilemeler ve yeni siparişler için LMP’yi kullanabiliyor. Tüm bu senaryolar için portal, konfigüratörden gerekli eserleri seçmek ve tek bir düğmeyi tıklayarak sipariş vermek üzere en az hareketler eşliğinde mahallî bir tecrübe ortaya koyuyor. İstek onaylanıp lisanslar teslim edilir edilmez, iş ortağı gönderim sırasında sağlanan adrese bir e-posta bildirimi alıyor. Bu süreç distribütör yahut satıcıyla ek irtibat gerektirmiyor. Onay süreci büsbütün otomatik ve portal tarafınca yönetiliyor.

Yeni yapılandırıcı ayrıyeten sipariş edilecek eserleri seçmek için daha uygun bir müddetç akışı sağlıyor. İş ortakları hem birbirine harika biçimde uyan birebir vakitte müşteriler için Kaspersky müdafaasının kıymetini artıran farklı eser ve hizmetlerden oluşan bir paket seçmek ve oluşturmak için adım adım kurgulanan süreçleri takip edebiliyor.

Güncellenmiş LMP, distribütörlerin tecrübesini sıradanleştiriyor. Satış uzmanlığı, geliştirme ve finansal programlarla iş ortaklarına yardımcı olma işlevi birebir kalırken, distribütörler işlerini geliştirmeye odaklanarak rutin onaylarda vakit kazanabiliyor. Satıcı sipariş idare aracında siparişleri oluşturmak ve onaylamak yerine, distribütörün ve iş ortağın finansal kaidelerini denetim ettikten daha sonra LMP aracılığıyla sipariş yerleşimini tek bir tıklamayla onaylayabiliyor. Kullanılan pano, muhakkak bir iş ortağından gelen siparişler hakkında gerekli tüm ayrıntıları sunarken gerekirse Kaspersky yahut iş ortağıyla bağlantı kurma imkanı sağlıyor

Kaspersky Küresel Kanal Lideri Kirill Astrakhan, şunları söylüyor: “İş ortaklarımızın başarılı olmasını istiyoruz. Bu yüzden bizimle iş yapmalarını mümkün olduğunca kolaylaştırıyoruz. Lisans İdare Portalı’ndaki güncellemelerle, iş ortaklarımızın sipariş verme tecrübesini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Güncellenmiş LMP, Kaspersky’nin Birleşik İş Ortağı Portalı ile derin entegrasyona sahip. İş ortaklarımızın mühleti dolan yenilemeler ve onaylanmış muahede kayıtları dahil olmak üzere rastgele bir B2B eseri için sadece birkaç tıklamayla anında sipariş vermelerine imkan tanıyor. LMP’nin yanı sıra, müşterilere uygun biçimde yapılandırılmış eser paketleri sunarak Kaspersky güvenlik mamüllerinin kıymetini artıran mutabakat kaydı için bir güncelleme de yayınladık.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı