Kartepe’de Miniklerde Şampiyon FSM Oldu

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nda şampiyon FSM oldu. 11 grubun gayret ettiği turnuvada final müsabakasında Kartepe Belediyespor – Fatih Sultan Mehmetspor karşı karşıya geldi.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nda unutulmaz bir final gecesi yaşandı. 11 kadronun çaba ettiği tertipte şampiyonluğu 2020 yılında kurulan Kartepe Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü elde etti.

FSM ŞAMPİYON OLDU

2011 – 2012 yaş kümelerinin yer aldığı, Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nın kapanışı mükemmel manzaralara sahne oldu. 11 gruplu tertibin finalinde Kartepe Belediyesi’ni, Muhammed Ali Çınar, Ali Eren, Yaser ve Ahmet Emir’in golleri ile 4-0 mağlup eden Kartepe Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü şampiyonluğu elde etti. Final maçı öncesindeki üçüncülük maçında ise Sarımeşe’yi 3-2 mağlup eden Büyükderbent turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

GENİŞ KATILIM

Derbent Stadı’ndaki final gecesinin konut sahipliğini Kartepe Belediye Lideri Av. Mustafa Kocaman yaparken, Kartepe Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Lideri Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği Lideri Mevlüt Ağra, belediye lider yardımcıları, meclis üyeleri, spor muharrirleri, veliler ve çocuklar katıldı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kupa merasiminde konuşan Kartepe Kulüpler Birliği Lideri Mevlüt Ağra, Kartepe Belediye Lideri Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, örnek beraberlik daha sonrası epeyce hoş bir tertibi daha geride bırakmanın memnunluğunu yaşadıklarını söz etti.

KOCAELİ SPORUN BAŞKENTİDİR

KASKF Lideri Murat Aydın “Bugün burada futbol oynayan çocuklarımız epey şanslıdır. Yaşı bizlere yakın olanlar epey düzgün bilirler bugün bu alanda bu tertip yapılamazdı. Çamur içerisinde olunurdu. 20-25 sene evvel çocuklarımıza bu imkanlar sunulamıyordu. Bu saha 2007 yılında yapıldı. Bizlere bu imkanı veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimize ve Kartepe Belediye Liderimize epey teşekkür ediyorum. Kocaeli sporun başşehridir. Harika bir gece, kusursuz bir ortam. Çocuklarımızın gözlerindeki memnunluğu ortaya çıkaran, buna emek veren kim var ise şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HERKES ŞAMPİYON OLMUŞTUR

Büyük lider tezahüratları ile karşılanan Kartepe Belediye Lideri Av. Mustafa Kocaman “mücadelenin, birlik ve birlikteliğin doya doya yaşandığı bir tertipte bir ortadayız. Kartepe’de spora büyük kıymet verilmektedir. Burada herkes benim için şampiyon olmuştur. Evlatlarımın hepsini gönülden tebrik ediyorum, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum. Buraya evlatlarını getiren anne-babalara, hocalarına epeyce teşekkür ediyorum” dedi.

HER VAKİT KAPIM AÇIK

Sizler yardımıyla burada bu etkinlikler düzenlenmektedir diyen Lider Kocaman “Her vakit sizlerle yan yana olduk. Sizin evlatlarınız benimde evladımdır. Her vakit sizlerin yanında olduk, bundan daha sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu evlatlarımız vatanına, milletine, ezanına, bayrağına sahip çıkacak kuşaklar yetişmektedir. bu biçimdesi tertiplerde kapımız gerisine kadar açıktır. Tüm imkanlarımız çocuklarımıza helal olsun” dedi.

GOL – Turnuvanın gol hükümdarı 19 golle şampiyon grup Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü’nden Ege Bülbül oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı