Kardinal Abril’i canlı dinledim.

berkecan

New member
Kim gördü, Emanuela Orlandi davası hakkında konuşmak için geri dönüyor. Kardinal Abril yayına müdahale etti.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 13 Nisan 2023

Son birkaç saat içinde Emanuela Orlandi davasıyla ilgili çok önemli gelişmeler ortaya çıktı. kırk yıl önce henüz 15 yaşındayken ortadan kaybolan genç Vatikan vatandaşı. 11 Nisan Salı akşamı geç saatlerde, seslerinin duyulduğu Vatikan’ın duvarlarından çıkarken, kardeşi için gerçeği aramaktan asla vazgeçmeyen ağabey Pietro, vasiyeti algılarken bazı isimlerden bahsettiğinin altını çizdi. netlik yap

Pietro Orlandi’nin sunduğu belgeler arasında mükemmel bir ismin dahil olacağı bir sohbet de var, yani Kardinal Abril y Castellò’nunki. Yayından bir gazeteci netleştirmek için onunla temasa geçti.

Kim gördü, Emanuela Orlandi davası: Kardinal Abril araya girdi

Gazetecinin kardinale sorduğu ilk soru, sohbetin içeriğiyle ilgili. Abril, doğası bilinmeyen bazı buluntular hakkında bilgi sahibi olabilir.. Abril, hiçbir şekilde hiçbir fikri olmadığını söyledi. Adalet görevlisi tarafından çağrılıp çağrılmadığı sorusuna olumsuz yanıt.

Sonunda muhabir sordu: “Emanuela Orlandi’nin kaçırılmasıyla ilgili bilgilerden haberiniz var mı?” Kardinal kuru bir şekilde cevap verdi: “Cevap veremem ve lütfen daha fazla soru sormayın.”

Pietro Orlandi: “Bağlantılı kişilerin adını verdim”

Emanuela Orlandi’nin kardeşi Pietro, duyulduğu Vatikan duvarlarını terk ederken şunları söyledi: “Son günlerde konuştuğum her şeyi sözlü olarak dile getirdim: ünlü müzakere, Emanuela’nın Londra’ya transferiyle ilgili belgeler, pedofili meselesi ve pedofili meselesiyle bağlantılı olabilecek çok yüksek piskoposlar, ünlü ekran görüntüleri. Hep konuştum, bağlı kişilerin isimlerini zikrettim” dedi.