Karaciğer ve böbrek nakli olan Hakan Taşıyan, aylar daha sonra sıhhat durumunu anlattı

EliteDizqn

Active member
Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan’a, geçen yıl tedavi gördüğü Ankara Kent Hastanesi’nde karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı. Taşıyan, aylar daha sonra Yıldız Tilbe müziğine klip çekmek için kamera karşısına geçti.

2. Sayfa’nın haberine göre, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, “Güzel slow bir müzik. Sevgili Yıldız’ın müziği, kısmet olursa iki haftaya müziğimizi çıkartmış oluruz” tabirlerini kullandı.

“SAĞLIĞIM YERİNE GELDİ”

Gazetecilerin, “Hastalık devri geçirdiniz. Bu güçlü süreç nasıldı? Sanat topluluğundan sizi hiç aramayan dostlarınız oldu mu? ya da takviye veren oldu mu?” sorusuna ünlü müzikçi, “Çok şükür sıhhatime kavuştum, sıhhatim uygun. Her şey yolunda, denetimlerim devam ediyor. Yavaş yavaş sıhhatim yerine geliyor” karşılığını verdi.

“BABAM GURUR KAYNAĞIM”

Hakan Taşıyan’ın oğlu Ramazan Haktan Taşıyan da babasını klip çekimin yalnız bırakmadı.

Birinci kere babası ile manzara veren Ramazan Haktan, “Çok hoş bir müzik geliyor. Babamla gurur duyuyorum. Hastaniçin çıktı ve sıhhatine kavuştu. Hakan Taşıyan artık geri dönüyor” diyerek, babasına dayanak verdi.

“HAYATA TEKRAR BAĞLANDIM”

Ünlü müzikçi, organ naklinin kendisine umut ışı olduğunu ve bir daha hayata döndüğünü belirterek, “Bana umut ışığı oldular. tekrar hayata döndüm. Yeni bir hayata başladım. Şifa bekleyen hastalara umut ışığı olalım. Bir organ bir hayattır, umutsuz insanlarımıza umut olalım. Gönülden sevindirelim. İnsanları yine hayata bağlayalım” biçiminde konuşmuştu.

NE OLMUŞTU?

Geçen yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği teşhisiyle Ankara Kent Hastanesi’ne başvuran Hakan Taşıyan’ın, 23 Ekim 2020’de tedavisine başlanmıştı. Taşıyan’a, 4 Mart’ta bir kadavradan karaciğer nakli, 9 Mart’ta ise kardeşi Sinem Saraçoğlu’ndan böbrek nakli yapılmıştı.