İSU Güç Tesisleri Üniversitelerin İlgisinde

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün örnek yatırım ve projeleri öğrenciler tarafınca yerinde inceleniyor. Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu elektrik ve güç kısmı öğrencileri, Başiskele Kullar Güneş Güç Santrali (GES) ile Kandıra Namazgah Hidroelektrik Santralinde (HES) inceleme yaptı.

GÜÇ ÜRETİM SANTRALLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi(KBB) İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı öncü ve örnek yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği biroldukca proje ve yatırımı ile dikkatleri üzerine çeken İSU, gerçekleştirdiği yatırımları da teknik seyahatler ile tanıtıyor. Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu elektrik ve güç kısmı öğrencileri Kullar İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi üzerinde heyeti bulunan Kullar GES tesisi ile Kandıra Namazgah Güneş Güç Santralleri (GES) ve Çamur Yakma Tesisi (BES) ile ilgili bilgiler verildi. GES ve BES güç üretim tesislerini yerinde inceleyen öğrenciler heyeti gücü 1.3 Mega Watt olan ve 4000 panel bulunan güneş gücü ile elektrik üretim santralini yerinde inceledi. Namazgah Hidroelektrik Santraline (HES) ziyarette bulunarak hidroelektrik santralin çalışma detaylarıyla ilgili bilgi alan öğrenciler, ayrıyeten HES denetim odasında kullanılan yazılımlar ile ilgili eğitim aldı.

TEKNİK SEYAHAT İÇİN İSU’YA TEŞEKKÜR
İSU uzman işçileri tarafınca verilen teknik eğitime 20 üniversite öğrencisi katıldı. Öğrenciler, verilen eğitim ve teknik seyahat ötürüsıyla İSU Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Heyet teknik seyahat sonunda toplu fotoğraf çektirerek kuruma veda ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı