İstanbul’u Koşuyorum 2021 Bayanlar Günü Etabı’ na Sigortayeri takviyesi

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Etkin Bank iştiraki olan ve Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden muhtaçlığa uygun sigorta mamüllerine online ulaşmayı sağlayan Sigortayeri, İBB Spor İstanbul’un 3 Temmuz’da gerçekleştirdiği İstanbul’u Koşuyorum 2021 Bayanlar Günü Etabı’na sponsor olarak dayanak verdi.

Pandemi şartları niçiniyle ertelenen İstanbul’u Koşuyorum 2021 Bayanlar Günü Etabı 3 Temmuz tarihinde gerçekleştirildi. İBB Spor İstanbul’un düzenlediği aktifliğe Türkiye’nin her yerinden sanal koşu ile iştirak sağlanabilmesinin yanı sıra yüzlerce bayan da fiziki olarak koşuda yer aldı. Kadıköy’de gerçekleşen aktifliğe Faal Bank iştiraki Sigortayeri sponsorluk takviyesi verdi. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden muhtaçlığa uygun sigorta mamüllerine en düzgün fiyat garantisiyle online olarak ulaşmayı sağlayan Sigortayeri, hem de koşuya katılan bayanlara Fibaemeklilik’ in poliçe armağan etmesine de aracılık etti.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve bayan hakları konusunda farkındalık yaratmak emeliyle düzenlenen İstanbul’u Koşuyorum 2021 Bayanlar Günü Etabı’na sponsorluk dayanağı vermekten büyük memnunluk duyduklarını belirten Sigortayeri Genel Müdürü Ali Gülcan, “İştiraki olduğumuz Etkin Bank dijital bankası N Kolay ile hem İstanbul Maratonu’nun isim sponsoru birebir vakitte bu aktifliğin ana sponsoru pozisyonunda yer alıyor. Emsal anlayışla biz de İstanbul’u Koşuyorum 2021 Bayanlar Günü Etabı’na dayanak olduk. Pandemi sebebiyle ertelenen bu etap, toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek açısından değer taşıyor. Çalışanlarının yüzde 75’i bayanlardan oluşan Sigortayeri olarak, fiziki etaba katılan yüzlerce bayan koşucuya kurumumuz aracılığıyla Fibaemeklilik’in Pembe Kurdele Hayat Sigortası’nı da armağan ederek, bayanlara özel kanser hastalıklarına dikkat çektik. Bu mevzuda farkındalığın artmasına katkıda bulunacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı