melegimsin
Member
Birinden hoşlandığında saçma sapan şeyler yapmaya başlayanlardan mısınız? Merak etmeyin, bu hususta yalnız değilsiniz! Twitter’daki takipçilerimizden birinden hoşlandıklarında yaptıkları saçma şeyleri bizimle paylaşmalarını istedik ve sıradan komik itiraflar geldi! ????
Twitter’daki biricik takipçilerimizden birinden hoşlandıklarında yaptıkları saçma bir şeyi bizimle paylaşmalarını istedik:
1. İktisat o zamanyken bu taktik işlemez yalnız… Düşünsenize ‘Aa evet ben düşürmüştüm’ diyip alırmış parayı. ????
twitter.com
2. Yok artık! ????
twitter.com
3. Bunun bana yapıldığını düşünemiyorum ya. Direkt terk ederdim ortamı herbiçimde. ????
twitter.com
4. Ah bee keşke masrafa girdiğine değseymiş! ????
twitter.com
5. Zoru çabucak başarırız, imkansız vakit alır. ????
twitter.com
6. Bir aşk daha başlamadan bitti… ????
twitter.com
7. Ayın çalışanı diyebilir miyiz? ????
twitter.com
8. Mine sen eksiksiz bir detaysın! ????
twitter.com
9. Bizim için de bu kadar çabalayan birileri olacak mı ya? ????
twitter.com
10. Hayırla başlayan bu münasebetin gidişatı ne oldu sanki? ????
twitter.com
11. Bundan daha sonra otomobilime sürten herkese ‘Benimle tanışmak mı istiyor sanki?’ gözüyle bakacağım, teşekkürler…
twitter.com
12. Arkadaşının ne cürmü vardı Onur ya? ????
twitter.com
Twitter’daki biricik takipçilerimizden birinden hoşlandıklarında yaptıkları saçma bir şeyi bizimle paylaşmalarını istedik:
1. İktisat o zamanyken bu taktik işlemez yalnız… Düşünsenize ‘Aa evet ben düşürmüştüm’ diyip alırmış parayı. ????
twitter.com
2. Yok artık! ????
twitter.com
3. Bunun bana yapıldığını düşünemiyorum ya. Direkt terk ederdim ortamı herbiçimde. ????
twitter.com
4. Ah bee keşke masrafa girdiğine değseymiş! ????
twitter.com
5. Zoru çabucak başarırız, imkansız vakit alır. ????
twitter.com
6. Bir aşk daha başlamadan bitti… ????
twitter.com
7. Ayın çalışanı diyebilir miyiz? ????
twitter.com
8. Mine sen eksiksiz bir detaysın! ????
twitter.com
9. Bizim için de bu kadar çabalayan birileri olacak mı ya? ????
twitter.com
10. Hayırla başlayan bu münasebetin gidişatı ne oldu sanki? ????
twitter.com
11. Bundan daha sonra otomobilime sürten herkese ‘Benimle tanışmak mı istiyor sanki?’ gözüyle bakacağım, teşekkürler…
twitter.com
12. Arkadaşının ne cürmü vardı Onur ya? ????
twitter.com