Hem Yeni Yıl birebir vakitte Gain’de Birinci Yıl Diye Dolu Dolu Fiyatsız İçeriklere Davetlisiniz!

EliteDizqn

Active member
Yılbaşı gecesini hoş anılarla dolduran, yeni yıla umut ve memnunlukla girmemizi sağlayan cümbüş programlarını hatırlıyor musunuz? GAİN, o hoş yılbaşı ruhunu bu sene dijital ekranda bir daha canlandırıyor. Üstelik ücretsiz! Beren Saat’ten Doğu Demirkol’a, GAİN SAHNE’nin birbirinden ünlü müzisyenlerinden Yılbaşı Dayısı’nın konukları Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen’e birbirinden ünlü yıldızlar, stand-up şovları ve talk show’lar, kahkaha attıracak skeçler ve çokça müzikle kaliteli, dopdolu bir program

31 Aralık gecesi GAİN seyircisini bekliyor.

GAİN 31 Aralık’ta, ekranlarda birbirinden ışıltılı eğlencelerin düzenlendiği o keyifli yılların heyecanını dijital platformda bir daha canlandırıyor! Üstelik akışı yakalayanlar fiyatsız izleyebiliyor. İster ailenizle olun, ister arkadaşlarınızla toplanın ya da yetişemeyip yılbaşı trafiğinde kalın, her neredeyseniz yılı bir gülümsemeyle kapatmanızı sağlayacak dopdolu, kaliteli ve eğlenceli bir yılbaşı programı GAİN’de sizleri bekliyor. Hem yeni yıla birebir vakitte GAİN’in birinci yılına yakışan dolu dolu içeriklere hazır olun.

His Demirdağ ile 2021 Almanağı

GAİN yılbaşı özel programı saat 18.00’de His Demirdağ’ın sunumuyla 2021’e bakışla başlayacak. Geçtiğimiz yılın gündem yaratan olayları, epey konuşulanları, tartışılanları yılın son gününde objektif bir bakış açısıyla ekrana taşınacak

Beren Saat, uzun mühlet daha sonra birinci kere ekranda Mirgün Cabas’ın konuğu

Saat 19.00 da Mirgün Cabas, “Orda Rahat Mısın?” programına ünlü oyuncu Beren Saat’i konuk edecek. Üst üste imza attığı başarılı işlerle yalnızca Türkiye’de değil dünyada da milyonlarca kişinin beğeniyle takip ettiği Beren Saat, uzun bir ortadan daha sonra birinci kere ekranda röportaj verecek. Özel skeçleri ve samimi itiraflarıyla Beren Saat bir daha kendinden kelam ettirecek.

Doğu Demirkol ile güle güle 2021

Yılbaşına kahkahalarla girmek artık bir GAİN klasiği oldu. Komedyen Doğu Demirkol, geçen sene olduğu üzere bu sene de, GAİN için yılbaşına özel olarak hazırladığı stand-up gösterisiyle saat 20.00’de ekranlarda olacak. 2021’i güle güle uğurlamak kaçınılmaz.

Yıl 2033 … Ahmet Mümtaz Taylan ile Yılbaşı Hesabı, bir KALT öyküsü

GAİN’in rakipsiz programı ‘İstanbul Hesabı’ ve efsane oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu defa 2033 yılına ışınlanacak. Ahmet Mümtaz Taylan’ın 2033 yılındaki haliyle röportaj yaptığı programda Mirgün Cabas gelecekten haberler sunacak. KALT’ın absürt güldürü biçimini sevenler 20.30’da ekrandan gözünü alamayacak.

GAİN SAHNE’de yıldızlar geçidi

GAİN SAHNE, daima dinlediğimiz, özlediğimiz, daha epey görmek istediğimiz birbirinden ünlü müzisyenleri yılbaşında da ağırlamaya devam ediyor. Kaan Tangöze, Can Bonomo, Burak Kut, Baba Zula, Gülinler, Lara Di Lara, Mehmet Fazilet, Melike Şahin, Aga B, Barabar ve Nova Norda üzere birbirinden başarılı müzisyenler GAİN SAHNE’ye özel canlı performanslarıyla saat 21.00’den itibaren ekranda olacak.

Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen ile “Yılbaşı Dayısı”

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi gönülleri fetheden Dayı, “Yılbaşı Dayısı” ile enerjiyi düzgünce yükseltecek. Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen Dayı’nın konukları olacak. Ünlü sanatkarların eğlenceli sohbeti ve programa özel seslendirecekleri müziklerle 2021’in son dakikalarını ‘neşesine bakılırsa’ uğurlamaya hazırlanan Dayı, sürpriz isimlerle hazırladığı skeçlerle de kahkahalar attıracak. Yeni yılı karşıladığımız birinci dakikalarda, 2022 astroloji yorumu ile de GAİN izleyicilerine yeni yıldan birinci tüyoları verecek Dayı, GAİN ekranlarında bir daha fırtınalar estirecek.

Beklenen dizi 10 Bin Adım’ın 2. dönemi da o gece yayında

Adım adım izlendi, fazlaca beklendi, sonunda geldi! Gece yarısından daha sonra, GAİN’in en sevilen dizilerinden 10 Bin Adım’ın 2’nci döneminden birinci iki kısım yayına girecek. Devin Özgür Çınar’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü Engin Günaydın ile paylaştığı 10 Bin Adım, beklenmedik aksiyonlarla bir daha gülümsetecek.

Yeni yıla memnunluk, sevinç, coşku ve umutla girmeyi dileyenler 31 Aralık akşamı GAİN ekranlarına davetli!

Akış:

18.00- His Demirdağ ile Almanak 2021

19.00 – Mirgün Cabas ile Orda Rahat mısın? Konuk Beren Saat

20.00 – Doğu Demirkol – Yılbaşı Özel Stand-up

20.33 – Ahmet Mümtaz Taylan – Yılbaşı Hesabı – Güzel Geldin 2033

21.00 – GAİN SAHNE

22.00 – Yılbaşı Dayısı – Fatih Ürek, , Gülşen, Gazapizm

00.30 – 10 Bin Adım Yeni Dönem birinci 2 kısım

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı