Hazal Kaya’dan Songül Öden’e takviye: ‘Artık ciddiye almıyoruz’

EliteDizqn

Active member
Ünlü oyuncu Songül Öden, geçen günlerde konuk olduğu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında ‘Gümüş’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un yanına yakıştırılmadığını ve “Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar” halinde tenkitler aldığını açıklamıştı.

Öden’in ruhsal baskı gördüğünü açıklamasının akabinde oyuncu Hazal Kaya’dan Öden’e dayanak geldi.

“SONGÜL’ÜN YAŞADIĞI ÇOK AĞIR BİR ŞEY”

yıllar evvel ‘Adını Feriha Koydum’ isimli dizide rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile ortalarındaki uzunluk farkını kapatmak için çekimlerde takozun üstüne çıkmasıyla gündeme gelen Hazal Kaya, “Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz” dedi.

Habertürk’te yer alan habere bakılırsa; Kaya, “Hepimize tuhaf yorumlar geliyor alışılmış ki. Şanslı olduğumuz istikametinde yorumlar da geliyor. bu biçimde âlâ aktörler ile oynadığımız için bunları hepimize yapıyorlar fakat artık ciddiye almıyoruz, ancak Songül’ün yaşadığı fazlaca ağır bir şey. Ben bile hatırlıyorum tabi kendisi benim öz ablam üzere olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz” tabirlerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Songül Öden, YouTube’da yayımlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olmuştu.

Oyuncu, sunucu İbrahim Selim’in “TV’de birinci yer aldığın ve ortalığı yıkan proje ‘Gümüş’. Başlarken bu kadar konuşulacağını biliyor muydun?” sorusuna, “Ankara Üniversitesi Lisan ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Kısmı Oyunculuk Anasanat Kısmı’ndan yeni mezun olmuştum. Okulu birincilikle bitirmiştim, fazlaca idealistim ve derdim tiyatro yapmaktı. Beni seçtiler, hiç bir şey bilmiyordum. Karşımda Kıvanç ile oynuyordum. Dünya güzeli bir adam. bu biçimde eleştiriyi de bilmiyorum, tenkit ile hakaretin karıştırıldığını da bilmiyorum. ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar?’ diyorlardı. Beşerler fazlaca acımasız” diyerek karşılık vermişti.

Oyuncu kelamlarına, “Türkiye’de tenkidin ne olduğunu bilmeyen beşerler var. Tenkit sahiden bir sanat, eleştirmenlik de bir meslek. Bir şeyi ya hayli övmek ya da mahvetmek, yok etmek, varlığını ortadan silmek üzerine bir sistem var. Çok memnunum, takdir goren bir oyuncuyum lakin yalnızca bana değil, öteki birine de yapıldığında utanç duyuyorum” diye devam etmişti.

Tenkit ismi altında hakaret edildiğini belirten Öden, “Eskiden bunu anlayamazdım, epeyce üzülürdüm. Artık ise hiç üzülmüyorum. ‘Dökülecek ne kadar çöpü varmış ki, çöp öğütücüsü olarak hırsını buradan alıyor’ diyorum. Onun kendisiyle ilgili olduğunu biliyorum. Artık bunlara daha fazlaca uyandım, umurumda değil. bu biçimde hiç bir şey bilmeden senin dünyanda bir psikoloğun karşısına geçip, konuşma konusuydu. Artık kimse kusura bakmasın umurumda değil” tabirlerini kullanmıştı.