görevden alınan öğretmen ve maaşta indirim

berkecan

New member
Gerçek geçen yıl 22 Aralık’a kadar uzanıyor: sınıfta Ave Maria’yı ezberden okuyor ama iki anne şikayet ediyor: öğretmen açığa alındı ve maaş düşürüldü

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 6 Nisan 2023

Ölüme mahkum bir hikaye tartışmak, oynayan bir öğretmenle sınıfta bir Hail Mary öğrencilerle ama iki anne şikayet ediyor ve o öğretmen açığa alınıyor ve maaşı düşürülüyor. Marisa Francescangeli San Vero Milis’teki Oristano eyaletindeki bir ilkokulda hizmet veriyordu. 20 gün süreyle askıya alındıNoel döneminde çocuklarıyla birlikte Babamız ve Meryem Ana’yı okuduğu için maaşında da bir azalma var. Sardunya Birliği s58 yaşındaki şok olduğunu katladı: “Her şeyi beklerdim ama benzer bir hüküm değil. Çocuklarımı özledim, işimi özledim. yanlış bir şey yapmadım“.

Selam Mary sınıfta, açığa alınmış öğretmen

22 Aralık 2022’de öğretmen, bir meslektaşının yerine geçmek için sınıftaydı. Verilen Noel’di, çocuklara “tespihi temsil edecek kırmızı bir bileklik” yaptırmaya karar vermişti. Ardından bayramınız mübarek olsun diye iki dua okunuyor: “benim için normalCiddi bir şey yaptığımı düşünmedim. Bütün derslerimde din dersine girmeyen çocuk yoktur”. Ancak öyle görünüyor ki Ancak iki anne şikayet ederdi müdürle olanlar hakkında.

Yardımcı olmayan genel bir özür

Sonra bir toplantı oldu ki, özür diledi. Ancak 2 Mart’ta müdür tarafından görevden uzaklaştırıldığı bildirildi. Alexander Kortese ve il okul müdürlüğüne 20 gün süreyle ve ayrıca maaşta indirim. Enstitüden bir anne olan Veronica Pinna şunları söyledi: “Bütün bunlar saçma. Birçok ciddi şey için okul gözlerini kapar, bunun için değil”.